Next Career

Wil je jouw loopbaan een boost geven met uitdagende opdrachten en de mogelijkheid tot bijscholing op het gebied van business change management, data, IT en het actuariaat? Dat is precies waar Next Career voor staat. Ons programma is speciaal ontworpen voor ervaren professionals binnen en buiten de financiële dienstverlening die op zoek zijn naar meer. Meer diepgang, meer kennis, meer uitdagingen, en vooral meer voldoening. Als je streeft naar voortdurende groei in elke fase van je carrière, dan is Next Career de juiste keuze voor jou.

Feiten en cijfers

32-40 uren per week
Medior;Senior
Reisbereid naar randstad
Korte versie Lange versie

Wat bieden we jou?

 • Salaris vanaf €2662,-
 • Mobiliteitsbudget
 • Ontwikkeltraject op maat
 • Werken voor toonaangevende organisaties

Wat verwachten we van jou?

 • Ervaring in de branche
 • Bèta mentaliteit

Het ontwikkeltraject met Next Career

Next Career is een ontwikkeltraject op maat. Opleidingen, opdrachten en coaching worden bepaald op basis van overleg en jouw behoefte. Uitgebreide operationele ervaring binnen de financiële dienstverlening, maar altijd nieuwsgierig geweest naar de mogelijkheden om jouw (project)managementvaardigheden of IT-skills beter te benutten? Dan ben jij perfect voor Next. De volgende zaken zijn mogelijk onderdeel van jouw Next Career bij House of Bèta:

–       Onboarding op maat, inclusief DISC-workshop en koffie met de directie

–       Opdrachtkeuze op basis van jouw ervaring ambitie, bijvoorbeeld software architect, data steward, data scientist of developer

–       Coaching op jouw ambitie en ontwikkelen met een senior People Manager

–       Opleidingen die bij jouw carrière passen

Jouw ontwikkeling bij Next Career

Next Career biedt verdieping op jouw carrière richting business change management, data, IT of het actuariaat. Als ontwikkelaar van bèta’s beschikken wij over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers, bieden we ruime opleidingsmogelijkheden en hebben we uitgebreide ervaring met loopbaancoaching. Wat heb jij nodig om jouw carrièreplannen te realiseren? Linksom, rechtsom of gewoon rechtdoor: House of Bèta helpt jou daarbij.

 

Opleidingen en vaardigheidstrainingen met Next Career

Met de juiste tools tot je beschikking werk je slimmer en sneller. Daarom is onze Academy een onmisbare factor voor al onze specialisten. Met onuitputtelijke mogelijkheden op het gebied van actuarieel, security, data en business analytics & management. Met Next versterk je je vaardigheden in Python, Lean Green Belt, CISSP of SQL.

Waar je gaat werken

We maken je klaar voor een carrière als specialist in business change management, data & IT of het actuariaat. Daarvoor heb je de nodige bagage nodig. Die doe je op bij onze opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening, overheid, energie, telecom en retail. Die operationele ervaring is nodig om straks écht een bijdrage te kunnen leveren aan de grote transities waar onze opdrachtgevers voor staan. De invoering van een nieuw pensioenstelsel, de transitie naar een duurzamere samenleving of de overgang naar een moderne en veiligere financiële sector. 

Veelgestelde vragen

Wat houdt NEXT career in?

NEXT Career is er voor zij-instromers die hun carrière in business change management, data & IT of actuariaat een boost wil geven. Of je nu op de ICT-servicedesk werkt van een bank, software tester bij een klein detacheringsbureau of projectmanager bij een groot pensioenfonds. Wil je meer afwisseling, meer interessante opdrachtgevers en meer opleidingsmogelijkheden? Dan is NEXT Career voor jou.

Wat is het voordeel van NEXT Career vergeleken met mijn huidige baan?

NEXT Career combineert de variatie van detachering met de zekerheden van een vaste baan. Investeren in je carrière is allang niet meer alleen iets voor starters. Wil je interessant en relevant blijven, dan moet je je blijven ontwikkelen. Vooral Je hele carrière lang. Daar voorziet NEXT Career in. Door op opdrachtbasis te werken blijf je bij wat betreft ontwikkelingen op de werkvloer, met de opleidingsmogelijkheden leer je jezelf continu skills aan die relevant zijn voor jouw vakgebied. Met NEXT Career stimuleren we slimmer werken.

Bij wie kom ik in dienst als ik kies voor NEXT Career?

Je tekent een contract voor 1 jaar bij House of Bèta, met de intentie van een vast contract. Je voert je opdrachten uit bij een of meerdere opdrachtgevers. Opleidingen volg je via House of Bèta. Als werknemer van House of Bèta word je bovendien uitgenodigd voor alle evenementen die wij organiseren. Denk aan de jaarlijkse wintersport naar Oostenrijk, meerdere pubquizzen per jaar, netwerkevenementen en sportevenementen zoals de FIBA 3X3 Basketball World Tour.

Hoe lang duurt het NEXT Career-programma bij House of Bèta?

Met NEXT Career blijf je je ontwikkelen als professional. Je komt in dienst bij House of Bèta en wordt voor een periode van een jaar gedetacheerd als specialist. Uiteraard heeft het onze voorkeur om de samenwerking daarna te verlengen. NEXT Career is een programma op maat, omdat de professionals die hieraan deelnemen een uiteenlopend profiel en uiteenlopende ambities kunnen hebben. Reken met NEXT Career op mooie carrière-mijlpalen. Het eindpunt bepaal je zelf.

Jouw
Groeipad

Korte versie Lange versie

Junior SPECIALIST

Oriëntatiefase
 • Eerste opdracht in financiële dienstverlening
 • Datasteward
 • Servicedesk IT
 • Performance center

Medior specialist

Specialisatiefase
 • Data analist
 • Business analist
 • Tester

Senior specialist

Vakspecialist
 • Data modelleur
 • SAS-expert
 • Data scientist
 • Actuaris

Principal Consultant

Consultancy en advies
 • Consultant binnen jouw specialisatie

Waar je gaat werken

Als onderdeel van House of Bèta zit je niet vast aan één opdrachtgever, maar ga je aan de slag voor meerdere bekende namen in de financiële-, energie-,(semi-)publieke sector. Je krijgt de unieke kans om in korte tijd verschillende toonaangevende bedrijven te leren kennen. Daardoor ontdek je razendsnel welk type bedrijf het beste bij jou past en wordt het veel makkelijker om de juiste keuze te maken voor het vervolg van je carrière.

Katie Putzes

Technisch Specialist Microsoft

"Tijdens mijn traineeship Business IT heb ik ontdekt hoe binnen verschillende organisaties en afdelingen klantdata en bedrijfsprocessen gebruikt en verbeterd worden."

Sollicitatie
Proces

Korte versie Lange versie

1

Sollicitatie via de website

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2

Telefonische screening

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

3

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij House of Bèta.

4

Arbeids-voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

5

Gefeliciteerd!

Jij bent een echte HoB’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Dit is jouw tijd

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan kun je twee dingen doen. Solliciteren met de solliciteerbutton, of contact opnemen met Sja Lin Chow voor meer informatie.

Solliciteer nu Solliciteer mobiel

E-mailalert

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!

"*" geeft vereiste velden aan