Oog voor de toekomst

House of Bèta richt de blik altijd vooruit. We werven het talent met skills die bedrijven nu nodig hebben. En investeren met ons ontwikkelprogramma in de skills die onze Bèta’s in de toekomst nodig hebben. Via onze mensen bieden we onze klanten in de financiële-, energie-, telecom- en (semi)publieke sector de oplossingen van de toekomst. We ontzorgen, ontwikkelen en pionieren. Met oog voor de toekomst van onze Bèta’s én onze opdrachtgevers. In de geest van onze oprichters bij Talent&Pro vinden we plezier maken een essentieel onderdeel van professionele ontwikkeling. Work smart, play hard is dan ook een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Work smart

Wij staan voor een continue ontwikkeling van onze Bèta’s. Stuk voor stuk hebben zij unieke talenten. Die stimuleren en koesteren wij. Wij stimuleren hard werken, maar geloven vooral ook heilig in slím werken. Dat is wat wij onze klanten beloven, dat is wat onze Bèta’s leveren.

Play hard

Om je te kunnen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak is balans belangrijk: naast hard werken, tijd voor plezier maken. Work Smart, maar zeker ook: play hard. Daar zorgen we samen voor, met onze jaarlijkse ski-trip naar Oostenrijk, onze driemaandelijkse pubquiz, en verschillende fun-uitjes.

Doel

House of Bèta gelooft in het ontwikkelen van mensen en begeleiden van professionals op het gebied van kennis, competenties en vaardigheden. Onze ontwikkelprogramma’s maken dat onze Bèta’s in staat zijn innovatieve oplossingen op het gebied van IT, data, software-ontwikkeling, en actuariële vraagstukken te leveren. Het maken van de juiste match tussen de professional en het vraagstuk van de klant is daarbij leidend. Ons doel is bereikt als we beiden helpen ontwikkelen en innoveren.

Missie & Visie

House of Bèta is dé ontwikkelaar van bèta’s voor de business en daarmee meer dan een detacheerder. We bieden niet alleen oplossingen voor diverse capaciteitsvraagstukken op het gebied van data en development, we geloven ook in continue ontwikkeling! Wij faciliteren een optimale groei van onze professionals en helpen hiermee onze klanten technisch voorop te blijven. ​

Kernwaarden

Onze professionals zijn uniek, maar verbonden door hun geloof in onze kernwaarden:

  • Wij zijn authentiek!
  • Wij vormen een community!
  • Wij staan voor kwaliteit!
  • Wij gaan voor groei!

Jouw groeipad

0-2 jaar

Bèta Talent

Brede oriëntatie binnen jouw traineeship

2+ jaar

Bèta Pro

Specialisatie en leiderschapsontwikkeling

5+ jaar

Bèta Principal

Strategiebepaling en talentcoaching

Blijven ontwikkelen

Blijven ontwikkelen Jouw Bèta-traject naar de top

Echte bèta’s weten dit maar al te goed; je bent nooit klaar met ontwikkelen.

Je kunt altijd een betere versie creëren. Vooruitgang hebben we voor een belangrijk deel te danken aan bèta’s en andere slimme geesten die hierin geloofden. House of Bèta draagt een steentje bij, met een helder groeipad voor onze professionals, braintraining aan ons eigen opleidingsinstituut en loopbaanadvies van onze People Managers.

House of Bèta Academy

House of Bèta Academy Ons brain development lab

Onze academy is een inhouse-opleidingencentrum waar onze Bèta’s op elk moment in hun carrière erkende studies en trainingen volgen.

Zodat zij de volgende oplossing voor de klant nét iets sneller vinden. Voor deze opleidingen werken we samen met toppartners als Nibe-SVV, Computrain, Lindenhaeghe, HRD Group en het Actuarieel Instituut. Bij de Academy leer je de basis, en volg je de opleidingen waarmee jij je specialiseert. We combineren inhoudelijke opleidingen met nuttige vaardigheidstrainingen.

People Manager

People Manager Jouw partner in progress

Onze People Managers zijn persoonlijke coaches die puur gericht zijn op jouw ontwikkeling.

Zij denken met jou mee in het formuleren van groeiplannen. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen House of Bèta en gebruiken al hun powers om tijdens de Talent-, Pro- en Principalfase te zorgen voor een naadloze aansluiting van opleidingen, opdrachten en ontwikkeldoelen.

Tijdlijn

Ons Team

House of Bèta bestaat uit meer dan 200 gemotiveerde professionals die gedetacheerd bij opdrachtgevers waarde creëren. Onze Bèta’s worden ondersteund, geadviseerd en gescout door het interne House of Bèta-team. Ontmoet de directie, People Managers, Account Managers en Recruiters.

Ayse den Held

Ayse den Held

Céline van Noort

Corwin Roos

Glenn Baaijens

Glenn Baaijens

helenvanderweij

Helen van der Weij

Marcel Oliemans

Marcel Oliemans

Mathilde de Oude

Mathilde de Oude

Nick Ham

Nick Ham

Paul Woerde

Paul Woerde

Ronald Hensen

Ronald Hensen

Sofie Bijvoet

Stan Tolenaars

Suzanne Huizing

tobias-weier

Tobias Weier

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft