een
cultuur
van

Menselijke Groei

Meer ervaring Meer verdieping

Bij House of Bèta staat jouw ontwikkeling centraal in alles wat we doen. We kijken goed naar wie je bent en wat je kan. En we luisteren beter naar wat jij wil. Samen ontwerpen we de ideale omgeving voor jouw ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Dat maakt ons anders dan andere detacheringsbureaus. Bij ons ben je méér dan een werknemer. We bieden je de ervaring van de werkvloer én de verdieping van het onderwijs.

Met coaching en training brengen wij het beste in jou naar boven
We bieden je uitdagend werk bij aansprekende bedrijven
Kies je eigen pad met een persoonlijke carrièrecoach

Fun stats 2023:

1536 Koffies &&

1024 Error meldingen &&

3056 Tosties gebakken &&

300 Liter bier &&

300 ==

Professionals

20 %

(semi) publieke sector

15 %

Commerciele sector

65 %

Financiele sector

blijf je ontwikkelen bij house of bèta

Alles
voor jouw

Toekomst

Bij House of Bèta kun je écht kiezen combineren met blijvend oriënteren. In een traineeship ontwerpen we de ideale omgeving voor jouw ontwikkeling als je aan de start van je werkzame leven staat.

Ook voor mensen die al een tijdje meedraaien is House of Bèta een gewaardeerde thuisbasis. Als professionals of interim-specialist versterk je onze opdrachtgevers met jouw expertise én profiteer je van de vele voordelen die ons netwerk biedt

Wie je ook bent, wat je ook kiest: bij House of Bèta werken we doordacht en blijven we dicht bij wie je bent. Doelgericht, maar ook verkennend. Alles voor jouw toekomst.

Bar bij house of Beta

Deze collega's gingen je voor

ervaring van anderen
Stefan de Hoop Business Intelligence Specialist
Stefan, waarom koos jij voor het traineeship Data Science? Het leek me gaaf om bij organisaties de datacultuur te
Gerjan van Lopik Business IT Specialist
"Mijn tip zou wel zijn: zorg dat je, wanneer je je wilt gaan ontwikkelen, altijd een goede basis hebt
Katie Putzes Technisch Specialist Microsoft
"Tijdens mijn traineeship Business IT heb ik ontdekt hoe binnen verschillende organisaties en afdelingen klantdata en bedrijfsprocessen gebruikt en
Nils Kampers Principal Consultant
De verzekeringsbranche wacht een grote verandering: de overstap naar IFRS-17 (International Financial Reporting Standard). Maar waarin verschilt IFRS-17 nou

Jouw thuisbasis, ook ná het werk

Bij House of Bèta ga je van start in een groep van gelijkgestemden.
Wij helpen jullie groeien op persoonlijk, inhoudelijk en professioneel vlak.

Tijdlijn

1999

The early days

Ons moederbedrijf Talent&Pro ziet het licht. Als personeelsmanager in de verzekeringswereld merkt Cint Kortmann dat veel medewerkers een sterke behoefte hebben aan de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Samen met Maarten Timmerman begint hij Talent&Pro, een detacheringsbedrijf dat in deze vraag voorziet. Talent&Pro breidt zich in de daaropvolgende twintig jaar sterk uit.

2008

Uitbreiding Actuarieel

Binnen de verzekeringswereld is veel behoefte aan wiskundigen. Daarom zet Talent&Pro een opleidingstraject op voor wiskundig talent. In het traineeship voor actuaris gaan young professionals bij klanten aan de slag met modellering en pricing. Daarnaast volgen zij een opleiding tot Actuarieel Rekenaar.

2015

Uitbreiding IT

Systemen en applicaties worden steeds belangrijker voor de dienstverlening en interne processen van onze opdrachtgevers. De vraag naar professionals met kennis van de inhoud én van de IT groeit. Speciaal voor hen wordt de unit Business IT gelanceerd.

2018

De eerste stap naar aparte positionering

De bèta’s van Talent&Pro zijn in trek. Met hun IT-skills, cijfermatig inzicht en communicatieve vaardigheden opereren zij steeds vaker op het snijvlak van business en IT. Ook buiten de financiële dienstverlening groeit de vraag naar onze Business IT’ers. De units Business IT en Actuarieel verdienden een eigen podium!

2019

De start van House of Bèta

Op 1 maart 2019 worden de bèta’s van Talent&Pro officieel de Bèta’s van House of Bèta. Onder een nieuwe naam gaan onze professionals door met het bedienen van organisaties op het gebied van Actuarieel & Risk, Data-; Business IT en Development. Schrijf jij mee aan het vervolg van deze tijdlijn?

Partnerships

We willen ons altijd bewust blijven van onze omgeving en ons effect daarop. Daarom steunen we goede doelen en organisaties die zich richten op persoonlijke ontwikkeling, financiële dienstverlening en jong talent. Hierdoor zijn we door FIRA extended gecertificeerd en hebben wij een Ecovadis Silver Sustainability rating voor ons MVO-beleid.

Welkom thuis bij house of bèta

Wij ontwerpen de ideale omgeving voor jouw ontwikkeling. Met de ervaring die het onderwijs niet biedt en de verdieping die de werkvloer vergeet.

Werken samen met de kantoorhond