Interim

Een ambitieuze zelfstandige excelleert in de uren die besteed worden aan het échte werk. Als onderdeel van ons interimnetwerk kun je randzaken als administratie en acquisitie volledig aan ons overlaten. Je hebt altijd een uitdagende opdracht, je profiteert volop van de schaalvoordelen die wij kunnen bieden en je wordt van a tot z ontzorgd.

Over House of Bèta

House of Bèta is preferred talent partner van de meest toonaangevende bedrijven in jouw sector. We kennen de belangrijkste beslissers in jouw business en weten precies hoe (en met wie) bepaalde bedrijven het liefst werken. Vandaar dat we jaarlijks zo’n 10.000 opdrachten van hen mogen ontvangen.

Starter op de arbeidsmarkt

#1 financieel detacheerder

House of Bèta is onderdeel van Talent&Pro. Samen bedienen we inmiddels meer dan 20 twintig jaar honderd+ klanten in de financiële dienstverlening en daarbuiten.

Interim consultant

29 preferred supplierships

Onze afdeling Interim Recruitment bestaat uit jonge, bevlogen en energieke professionals. Dagelijks spitten zij het binnengekomen aanbod grondig door voor jou!

300+ collega’s door heel Nederland

We investeren graag in een langdurige samenwerking met onze interim professionals. Alleen dan kunnen we echt bouwen aan de kwaliteit die klanten van ons gewend zijn.

Meer voordeel
meer focus

Ondanks dat je als onderdeel van ons netwerk volledig zelfstandig blijft, kun je toch profiteren van de vele voordelen die alleen een groot bedrijf met een gevestigde naam kan bieden. Naast uitdagende opdrachten kun je rekenen op scherpe inkoopdeals, een tankpas en een groot pakket aan vakinhoudelijke opleidingen. Daarnaast houden we je steevast op de hoogte van alle wet- en regelgeving die relevant is voor jouw vak.

En het geregel waarvan jij denkt dat het er bij hoort? Ook dat pakken we voor je op. Van acquisitie tot facturatie: wij zorgen dat de ruis verdwijnt. Jij kunt alles uit handen geven en overlegt alleen als jij dat nodig vindt. Met een persoonlijke support- en sparringpartner die altijd voor je klaar staat, zorgen wij voor optimaal werkplezier. Want leuker kunnen we het maken. En makkelijker ook.

Interesse?

House of Bèta biedt vacatures aan in allerlei vakgebieden. Geloof ons: die van jou zit ertussen.

Bekijk alle interim & professionals vacatures