House of Bèta bedient organisaties in de financiële dienstverlening, telecom, energiesector en overheid van IT-professionals en dataprofessionals. Dat is ook mogelijk op interim- of zpp-basis. Onze Account Managers kennen de arbeidsmarkt en personeelsbehoeften van klanten door en door en ontvangen regelmatig de gaafste tijdelijke vacatures en interim-aanvragen. In samenspraak met ons team van gedreven Interim Recruiters plaatsen we interim professionals zoals jij vervolgens op een passende klus.

Werk jij op interimbasis of als zzp’er, en vind je het fijn om altijd die volgende klus paraat te hebben? Heb je moeite om een voet tussen de deur te krijgen bij organisaties? Of ben jij gewoon graag onderdeel van ons netwerk van actuarieel professionals, data-deskundigen, IT-specialisten en software-ontwikkelaars? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn benieuwd naar jouw specialisatie.

Dit bieden we jou

  • Afwisselende opdrachten
  • Een duurzame samenwerking
  • Een breed netwerk
  • Onze expertise

Onze opdrachtgevers

a.s.r.
ABN AMRO
Deloitte
NS
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
scotch-soda
kpn
Eneco
BNP PARIB CARDIF
PGGM
VIVAT Verzekeringen
VGZ
Achmea
AEGON
Nationale Nederlanden
ING
Rabobank

Dit hebben we jou te bieden

Volledige ontzorging met data en IT matchmaker House of Bèta

House of Bèta is onderdeel van Talent&Pro. Samen bedienen we inmiddels meer dan 20 twintig jaar honderd+ klanten in de financiële dienstverlening en daarbuiten. We zijn preferred supplier van meer dan dertig opdrachtgevers en mogen voor onze klanten dan ook regelmatig tijdelijke vacatures en zelfs hele projecten invullen met onze professionals. In startersjobs, medior functies én senior rollen.

Met onze bèta-traineeships vullen we veel van die junior vacatures in, maar het aanbod is zoveel groter. Daarom matchen we inmiddels ook bijna 200 interim professionals en zzp’ers op uitdagende opdrachten bij onze klanten. Detachering en ontwikkeling van young professionals was altijd al onze specialiteit. Daar is nu ook interim matching bij gekomen.

Eén vast aanspreekpunt voor een breed aanbod van opdrachten

Onze afdeling Interim Recruitment bestaat uit jonge, bevlogen en energieke professionals. Dagelijks spitten zij het binnengekomen aanbod grondig door voor jou, selecteren zij de vacature die je als zoekend interim professional of zzp’er het best past en zorgen ze ervoor dat jij aan de slag kan.

Met onze Interim Recruiters ben jij verzekerd van een vast aanspreekpunt dat fulltime werkt aan het vinden van die volgende opdracht. Snel schakelen met de afdeling Matching, het overzicht houden in ons netwerk van klanten en professionals en vervolgens de mogelijkheden op een presenteerblaadje aanbieden is de kracht van onze Interim Recruiters. Ze staan tot jouw beschikking.

Een groot netwerk van data specialisten en IT-professionals

We investeren graag in een langdurige samenwerking met onze interim professionals. Alleen dan kunnen we echt bouwen aan de kwaliteit die klanten van ons gewend zijn. Winst voor jou, en winst voor ons. Daar houdt het wat ons betreft niet op. Indien gewenst bespreken we graag ook de opleidingsmogelijkheden van onze House of Bèta Academy met jou.

Met kennis- en netwerkevenementen bieden we onze interim professionals ook de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, informatie uit te wisselen over de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van data en IT en het eigen netwerk te vergroten. Ontwikkeling, contact, kennis en kwaliteit gaan binnen House of Bèta hand in hand, ook binnen ons interim-netwerk!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een Interim functie, of wil je graag eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter.