Studenten

Zit jij voorlopig nog met je neus in de boeken, maar ben je in je hoofd al bezig met het echte werk? Dan willen wij je graag leren kennen! House of Bèta begrijpt mensen zoals jij. Wij gaan graag met je in gesprek. Nog voor je écht begonnen bent.

Studenten

Een keuze die past bij wie jij bent

Ben je al bijna klaar met studeren of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? House of Bèta helpt je met maken van de slimste keuze. We denken graag mee over wat het beste bij jouw ambitie en persoonlijkheid past. Als je na het bekijken van ons aanbod vragen hebt, neem dan gerust contact met ons voor een persoonlijk advies!

De keuze die bij je past

Ga je binnenkort afstuderen?

Sta je aan de start van je professionele leven? Wij snappen dat je de arbeidsmarkt op wil én de diepte in wil. Tijdens een traineeship van House of Bèta kun je écht kiezen combineren met blijvend ontwikkelen. Wij helpen je groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Doe in 3 jaar tijd 6 jaar werkervaring op
Ontwikkel jezelf met een onbeperkt opleidingsbudget
Verken je pad met met een persoonlijke carrièrecoach

Sluit je aan bij onze community

Ben je bijna afgestudeerd en vind je het belangrijk om goed na te denken over alle opties die je hebt? Dan is onze talentpool misschien wel iets voor jou. Schrijf je in en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures. Daarnaast ben je altijd welkom op ons kantoor om leuke events en waardevolle trainingen bij te wonen. En om mensen zoals jij te ontmoeten natuurlijk. Samen gaan we voor de slimste start.

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures
Toegang tot events en trainingen
De slimste start van jouw carrière

Blijf je ontwikkelen bij House of Bèta

Zij gingen jou voor

En delen hun ervaring
Stefan de Hoop Business Intelligence Specialist
Stefan, waarom koos jij voor het traineeship Data Science? Het leek me gaaf om bij organisaties de datacultuur te
Gerjan van Lopik Business IT Specialist
"Mijn tip zou wel zijn: zorg dat je, wanneer je je wilt gaan ontwikkelen, altijd een goede basis hebt
Katie Putzes Technisch Specialist Microsoft
"Tijdens mijn traineeship Business IT heb ik ontdekt hoe binnen verschillende organisaties en afdelingen klantdata en bedrijfsprocessen gebruikt en
Nils Kampers Principal Consultant
De verzekeringsbranche wacht een grote verandering: de overstap naar IFRS-17 (International Financial Reporting Standard). Maar waarin verschilt IFRS-17 nou