Next career

Zet jij de next step in data & IT?

NEXT Career is er voor professionals die sneller stappen willen zetten. Bij House of Bèta kun je nu ook als ervaren professional profiteren van de voordelen van detachering: afwisselende opdrachten, onbeperkte opleidingsmogelijkheden, auto van de zaak, carrièrecoaching en meer dan voldoende fijne feestjes. Kortom, een werkgever die juist werkt voor jou. That’s NEXT.

Next career

Next paycheck

Next step

Next event

Next ride

PRODUCENT VAN ANALYTISCHE PROFESSIONALS

De specialisten van House of Bèta genieten een uitstekende reputatie binnen en buiten de financiële sector. We ontwikkelen starters via onze traineeships, bemiddelen interim professionals en zzp’ers en detacheren ervaren data en IT-professionals via NEXT Career. Onze programma’s voorzien je van relevante opdrachten, diverse opleidingen en de coaching van een People Manager. Analytische professionals ontwikkelen zich bij House of Bèta daarom beter én sneller dan in een reguliere baan.

PMO

Product owner

Business analist

(Business) Process manager

Actuarieel analist

Cyber security specialist

Data analist

IT-specialist

Solliciteren voor next career

NEXT Career is een ontwikkeltraject op maat. Opleidingen, opdrachten en coaching worden bepaald op basis van overleg en jouw behoefte. Uitgebreide operationele ervaring, bijvoorbeeld binnen de financiële dienstverlening, overheid, energie of telecom? Maar altijd nieuwsgierig geweest naar de mogelijkheden om jouw kennis van en skills in business change management, data & IT of actuariaat beter te benutten? Dan ben jij perfect voor NEXT.

FAQ

Wat houdt NEXT career in?

NEXT Career is er voor zij-instromers die hun carrière in business change management, data & IT of actuariaat een boost wil geven. Of je nu op de ICT-servicedesk werkt van een bank, software tester bij een klein detacheringsbureau of projectmanager bij een groot pensioenfonds. Wil je meer afwisseling, meer interessante opdrachtgevers en meer opleidingsmogelijkheden? Dan is NEXT Career voor jou.

Wat is Wft Basis?

Veel van onze opdrachtgevers zijn actief binnen de financiële sector. Om bij een van deze banken, verzekeraars of pensioenfondsen aan de slag te kunnen moet je soms beschikken over het vakbekwaamheidsdiploma Wft Basis. De Wft Basis wordt aangeboden door de House of Bèta Academy en kan afhankelijk van jouw eerdere ervaring en ambities interessant zijn om te halen. Uiteraard ligt de focus bij NEXT Career op opleidingen in de richting van business change management, data & IT of actuarieel.

Bij wie kom ik in dienst als ik kies voor NEXT Career?

Je tekent een contract voor 1 jaar bij House of Bèta, met de intentie van een vast contract. Je voert je opdrachten uit bij een of meerdere opdrachtgevers. Opleidingen volg je via House of Bèta. Als werknemer van House of Bèta word je bovendien uitgenodigd voor alle evenementen die wij organiseren. Denk aan de jaarlijkse wintersport naar Oostenrijk, meerdere pubquizzen per jaar, netwerkevenementen en sportevenementen zoals de FIBA 3X3 Basketball World Tour.

Wat is het voordeel van NEXT Career vergeleken met mijn huidige baan?

NEXT Career combineert de variatie van detachering met de zekerheden van een vaste baan. Investeren in je carrière is allang niet meer alleen iets voor starters. Wil je interessant en relevant blijven, dan moet je je blijven ontwikkelen. Vooral Je hele carrière lang. Daar voorziet NEXT Career in. Door op opdrachtbasis te werken blijf je bij wat betreft ontwikkelingen op de werkvloer, met de opleidingsmogelijkheden leer je jezelf continu skills aan die relevant zijn voor jouw vakgebied. Met NEXT Career stimuleren we slimmer werken.

Wat zijn de selectiecriteria voor NEXT Career?

Om in aanmerking te komen voor het NEXT Career-programma beschik je over in ieder geval 3 tot 10 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen de financiële dienstverlening. Ook zijn we actief voor overheden, energiebedrijven, telecom en diverse retailers. Daarnaast ben je enthousiast over detachering en ontwikkel je je graag in de richting van business change management, data & IT of actuarieel. Je bent flexibel, communicatief vaardig, zelfstandig en ondernemend. Tot slot ken je de uitdagingen waar banken, verzekeraars en pensioenfondsen voor staan en heb je een goed beeld van wat jouw bijdrage kan zijn aan belangrijke transities van deze tijd.

Welke opleidingsmogelijkheden biedt NEXT Career?

NEXT Career biedt uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor ervaren professionals met grote ambities in business change management, data & IT of actuariaat. School je bijvoorbeeld bij op het gebied van actuarieel, security, data en business analytics & management. Met Next versterk je je vaardigheden in tools zoals Python, Lean Green Belt, CISSP of SQL.

Hoe lang duurt het NEXT Career-programma bij House of Bèta?

Met NEXT Career blijf je je ontwikkelen als professional. Je komt in dienst bij House of Bèta en wordt voor een periode van een jaar gedetacheerd als specialist. Uiteraard heeft het onze voorkeur om de samenwerking daarna te verlengen. NEXT Career is een programma op maat, omdat de professionals die hieraan deelnemen een uiteenlopend profiel en uiteenlopende ambities kunnen hebben. Reken met NEXT Career op mooie carrière-mijlpalen. Het eindpunt bepaal je zelf.