Traineeships bij House of Bèta

Ben jij net afgestudeerd aan een technische opleiding? Of heb jij een andere hbo- of wo-studie afgerond, maar wel een sterke affiniteit met ICT, cijfers en data? Dan kun je bij House of Bèta aan de slag in een van onze traineeships.

Voor talentmanagement en talentontwikkeling ben je bij ons huis aan het juiste adres. Samen met je eigen People Manager ga je de eerste jaren van je carrière uitstippelen.

Onze Bèta’s hebben veel met elkaar gemeen: een neusje voor het oplossen van complexe problemen, de wens om te werken aan de tofste en meest diverse opdrachten binnen het bedrijfsleven en de wil om voortdurend carrièregericht in beweging te zijn. Onze klanten daarentegen hebben maar èèn ding met elkaar gemeen: een sterke behoefte aan onze Bèta’s!

Er zijn 9 traineeships gevonden. Filters verwijderen.

Traineeship Product Owner

Traineeship Product Owner

Samen met collega’s inzichten omzetten naar slimme oplossingen, die vervolgens resulteren in de nieuwste technologieën. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de juiste prioriteiten: waar draagt de oplossing aan bij en welk resultaat kan het opleveren. Als Product Owner draag jij zorg voor de realisatie van projecten en/of (door)ontwikkeling van verschillende producten. Met jouw resultaatgerichte mindset zie jij hier een mooie uitdaging in. Als Product Owner in de dop is het jouw verantwoordelijkheid om diverse projecten van A tot Z te managen. 
Traineeship Data Science

Traineeship Data Science

I love it when I learn from Big Da-ta! Herken jij jezelf in deze tune? Mooi, want dat is precies wat jij gaat doen in het traineeship Data Science. Jij kent de waarde van kwantitatieve informatie en ontvouwt daaruit belangrijke inzichten. Je vindt het gaaf om deze te delen met beleidsmakers binnen de financiële dienstverlening, overheid en energiesector. Je helpt beleid bepalen én ook nog eens de dienstverlening naar burgers toe verbeteren. Data is een wetenschap op zich, die maar enkelen beheersen. Met ons traineeship word jij daar een van.
Traineeship Business Proces Management

Traineeship Business Proces Management

Elke organisatie wil slim en efficiënt werken. En daarbij gebruikmaken van de beste IT-systemen en oplossingen. Dat is wat jij als Business IT’er gaat regelen. Met jouw expertise verzorg jij straks het informatiemanagement, functioneel beheer en applicatiebeheer voor onze klanten en voorzie jij ze van de IT-omgeving die ze helpt slimmer en efficiënter te werken. Tijdens het IT-traineeship krijg jij alle tools aangereikt om die IT-expert te worden. #talentenpro
Traineeship Actuarieel Specialist

Traineeship Actuarieel Specialist

Als actuarieel talent ben je anders dan de rest. Waar de meeste mensen schrikken van een wiskundige vraag, gaan jouw ogen stralen. We hebben het dan niet over de tafel van drie en de stelling van Pythagoras. We bedoelen actuele vraagstukken als hoeveel geldreserve een pensioenfonds of verzekeraar moet aanhouden om haar diensten op de lange termijn aan te kunnen blijven bieden. Of welke risico’s een pensioenfonds of verzekeraar loopt met de huidige bedrijfsvoering en strategie. Met deze vraagstukken ga jij je als young professional bezighouden in het traineeship Actuarieel Rekenaar.
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Bij House of Bèta geloven we dat je ook goed kunt zijn in IT als je geen bèta-studie hebt gedaan. Een bèta is iemand die een neusje voor cijfers en kwantitatieve data heeft. Die van puzzelen houdt, heel erg nieuwsgierig is en snel dingen oppikt en -pakt. Dat is precies waar het bedrijfsleven behoefte aan heeft. Slimme professionals, die werkprocessen snel doorgronden, ontleden en bedenken hoe ze met IT-systemen die processen efficiënter kunnen maken. Als zij-instromer in de IT lever jij de ambitie, verzorgt House of Bèta de opleidingen en opdrachten voor jou als young IT-professional en bepalen we samen het tempo van jouw ontwikkeling.
Inschrijven Talentpool

Inschrijven Talentpool

Schrijf je in voor de TalentpoolBij twijfel gewoon doen, vinden we bij House of Bèta! Voor nu kun je met vragen terecht bij Tobias Weier via recruitment@houseofbeta.nl en 06 52392875
Traineeship Privacy

Traineeship Privacy

Maak impact met het traineeship privacy! Je zorgt ervoor dat klanten veilig en makkelijk hun bankzaken kunnen regelen en jij beschermt tegelijkertijd hun (persoons)gegevens.
Info Graphic Traineeships House of Beta

Ontwikkeltraject

House of Bèta gaat door waar hogescholen en universiteiten stoppen. Bij ons leren de slimste studenten de slimste young professionals worden. Jij wilt alles uit jouw carrière halen. House of Bèta wil dat ook. Bèta-talent is zeldzaam. Dat talent brengen we bij House of Bèta tot volle wasdom. Onze Talenten groeien door naar Bèta Professional en worden daarna als Bèta Principal de absolute expert in hun vakgebied. Drie mooie stappen waar we voor elke collega naar streven. Als Talent zet je een stevig fundament tijdens onze onboarding en met je eerste opdrachten. Dat ga jij na gemiddeld twee jaar als Professional uitbouwen met een rol als actuarieel rekenaar, PMO (Project Management Officer), data analist of functioneel beheerder. Als Principal kun jij de zwaarste opdrachten aan en word je ingezet als actuaris, risk consultant of senior IT-specialist.

Ontwikkelen door studeren

Elke stap is voorzien van passende opleidingen, waar jij dankzij een onbeperkt opleidingsbudget gebruik van maakt. Wij beloven onze klanten toekomstgerichte professionals die toekomstgerichte oplossingen bieden. Daar is een leven lang leren een essentieel onderdeel van. House of Bèta is niet alleen ons huis, het is ook een opleidingsinstituut. De plek waar we samenkomen om van en met elkaar te leren. Onze Academy faciliteert dit met opleidingen die aansluiten op jouw opdracht, ontwikkelfase en ambitie. Je begint breed, met basiscursussen en -vaardigheidstrainingen die passen bij de opleidingsstraat van jouw traineeship. Na je eerste opdracht krijg je vaak al een beter idee van wat je interessant vindt. In ons uitgebreide opleidingsaanbod kun je vervolgens kiezen voor jouw specialisatie.

Ontwikkelen door coaching

Jouw specialisatie bepaal je samen met je People Manager. De People Manager is aan jou gekoppeld en bewaakt jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij duidelijke ambities helpt hij of zij jou die zo soepel mogelijk te realiseren. Bij een brede interesse helpt de People Manager overzicht creëren, keuzes maken en de volgende ontwikkelstappen formuleren. De mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn divers. Steeds meer young professionals komen tot de ontdekking dat opleiding en arbeidsmarkt niet naadloos aansluiten, dat het interessant is om van verschillende organisaties te proeven en gaandeweg te ontdekken waar ze het meest waardevol zijn. House of Bèta helpt je daarbij. Je werkt weliswaar bij onze opdrachtgever, je studeert aan onze Academy, maar je groeit en ontdekt onder toeziend oog van je People Manager.

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft