Opdracht-gevers

House of Bèta is een detacheringsspecialist die maximaal investeert in talent en daarmee profiteren onze opdrachtgevers al jarenlang van. Met meer dan 300 hoogopgeleide professionals kunnen wij altijd voorzien in jouw vraag naar analytisch talent.

Opdracht-gevers

Waarom house of beta

House of Bèta levert data-specialisten, business IT’ers en actuariële rekenwonders aan het bedrijfsleven en de publieke sector. Om onze professionals optimaal te laten presteren en ze te ondersteunen in hun ontwikkeling, biedt House of Bèta begeleiding en coaching vanuit People Management. En dankzij onze inhouse-opleidingen zijn onze professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Actuarieel & Risk, Data analyse, Business Proces Management en Cyber Security.

Business services IT

Van talent tot specialist

Ons team bestaat naast young professionals ook uit zware specialisten en alles wat daar tussen zit. Het merendeel van deze groep is door ons zelf opgeleid. Daarnaast kunnen we putten uit een actief interimnetwerk.

House of Beta

Traineeship op maat

House of Bèta staat voor detacheren, maar vooral voor ontwikkelen. Onze populaire traineeships maken we vaak op maat voor een project of bedrijf.

Werk en plezier combineren

Zelfbewuste professionals

Doordat wij veel aandacht geven aan communicatieve en sociale vaardigheden, maken wij van ieder talent een vakvolwasssen, zelfbewuste en intrinsiek gemotiveerde professional.

Diensten

Talent is schaars. Onze kracht ligt in het werven en ontwikkelen van jonge, ambitieuze mensen, die de potentie hebben om in korte tijd uit te groeien naar betrouwbare en vakvolwassen professionals. Dat is onze core business, sinds 1999.

 

Naast reguliere detachering en algemene traineeships ontwikkelen wij ook opleidingstrajecten op maat voor onze klanten. In een ‘detavast’-traject werkt een talent voor een wat langere, vooraf vastgestelde periode in uw organisatie. Het talent wordt opgeleid in onze Academy en blijft tijdens het gehele traject bij ons in dienst. Als u na afloop van het traject graag verder zou willen, krijgt u de kans om hem of haar zélf een dienstverband aan te bieden.

actuarieel & risk

De snelle ontwikkeling van IT, nieuwe regelgeving en demografische ontwikkelingen maken het voorspellen van risico’s steeds complexer. Onze Bèta’s blinken uit in het optimaliseren en beheersen van risico’s, premies, complexe prijsbepalingen en kredietwaardigheid.

 

De professionals van House of Bèta zijn flexibel inzetbare verzekeringswiskundigen, actuarieel -, pricing – en risicoanalisten. Zij bouwen en testen credit risk modellen voor banken of IFRS 17 modellen bij verzekeraars die de Contract Service Margin (CSM) bepalen van producten en productgroepen. In piekperiodes ondersteunen zij in de correcte en tijdige actuariële verslaglegging richting stakeholders. Of zij rekenen en analyseren data om de pricing van producten voor onze opdrachtgevers te helpen bepalen.

 

Zo dragen onze Bèta’s bij aan een gezonde financiële sector die draagvlak heeft en houdt onder wetgevers en klanten.

Cyber security

Het wordt steeds belangrijker én ingewikkelder om je te weren tegen de gevaren van een snel veranderende digitale samenleving. Onze Bèta’s beschermen jouw organisatie tegen cyberaanvallen, hackers en datalekken.

 

De professionals van House of Bèta beveiligen computers, servers, mobiele apparatuur en systemen, maar zorgen ook dat de gebruikers ervan scherp zijn op misbruik. Mensen vormen immers een belangrijke risicofactor in de wereld van IT. Onze junioren en mediors volgen opleidingen in de richting van privacy- en data protectie, informatie-security en IT-beveiliging. Daarna gaan velen van hen voor hun CISSP of CISM certificering, en leren zij programmeertalen als Python, SQL of SAS. Afhankelijk van de richting die zij kiezen, komt daar bijvoorbeeld Power BI, Azure, SOC of NIST bij.

 

Met veel aandacht voor hard- en softskills leiden wij security-talenten op tot volwaardige professionals.

Data analytics

Elke organisatie beschikt tegenwoordig over een schat aan data. Er wordt vaak over analyse gesproken maar de ontsluiting en organisatie van data en efficiënte databases is minstens net zo belangrijk.

 

Of het nu gaat om het ontwikkelen, beheren, efficiënter inrichten of analyseren van databases, wij bieden de juiste professional voor iedere klus. Denk hierbij aan data stewards, data engineers, data modeleurs, data analisten en data scientists. Wij specialiseren ons in kennis van en ervaring met de Microsoft BI Stack en SAS maar ook open source tooling zoals Python en R. Onze opleidingsmogelijkheden zijn nog veel breder en kunnen wij per klant op maat aanbieden. Met het traineeship Data Analytics leiden wij onze professionals zelf op. Daarbij hebben wij aandacht voor hard- en soft skills.

 

Zo waarborgen wij de kennis en competenties die nodig zijn om échte waarde te creëren uit het groeiende schat aan data.

Business analytics & management

Door de enorme verscheidenheid aan systemen en processen, die vaak per organisatie of organisatieonderdeel verschillen, kampen organisaties steeds vaker met onduidelijkheden en inefficiënties. Onze Bèta’s bieden proces- en projectondersteuning bij het implementeren van nieuwe systemen.

 

Onze populatie bestaat grotendeels uit business analisten, product owners, projectmanagement ondersteuners en projectmanagers. Technische vaardigheden en training in soft skills maken dat al onze professionals veelzijdig en breed inzetbaar zijn. Zij hebben kennis van en ervaring met ontwikkeling volgens watervalmethode, Agile werken, Prince 2 en gebruiken tools van Microsoft en Jira om de ontwikkeling te monitoren. Ze weten volgens IREB als geen ander de juiste requirements boven tafel te krijgen omdat ze ook de nodige inhoudelijke kennis van softwareontwikkeling, procesoptimalisatie en data analyse beheersen.

 

Onze mensen zijn analytisch sterk, ambitieus en gepassioneerd in het werken met processen en projectondersteuning. Zij staan garant voor een breed begrip van de markt en een schat aan praktijkervaring.

IT Service Management

Mensen met talent voor zowel business als IT zijn in dit digitale tijdperk nog altijd moeilijk te vinden. Veel organisaties kampen daardoor met IT-oplossingen die niet goed gebruikt worden of in de praktijk zelfs slecht passen bij een organisatie. Onze Bèta’s lossen dat probleem op door systemen voor iedereen te laten werken.

 

Onze mensen worden ingezet op support rollen als IT servicedesk medewerker, functioneel beheerder en IT service manager. Met inhouse-trainingen en opleidingen zorgen wij dat zij een diepe kennis van systemen en applicaties hebben. Er is aandacht voor ITIL, TMAP, data-analyse fundamentals en informatiemanagement met BiSL. Ook bieden wij kandidaten die trainingen op maat volgen voor onze klanten. Ten slotte focussen wij ons bij de selectie voor IT Service Management nadrukkelijk op communicatieve vaardigheden.

 

Zo helpen onze mensen organisaties om hun systemen en applicaties optimaal in dienst te stellen van klant, collega en bedrijfsvisie.

Over ons

House of Bèta gelooft in hard werken, continu ontwikkelen én plezier maken. We hebben daarbij evenveel aandacht voor de professional als de persoon. Wij stimuleren onze talenten om verantwoordelijkheid te nemen en faciliteren hun groei op ieder moment in hun carrière. Zowel individueel als in teamverband, zowel professioneel als maatschappelijk.

Dat zie je terug in onze mensen en de manier waarop ze binnen jouw organisatie aan de slag gaan. Met de juiste ambitie en de juiste energie maken onze bèta’s het verschil.

Plezier op het werk

Wil je samen werken met house of beta?

Geinteresseerd in onze mensen of meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan