Opdracht-gevers

House of Bèta is een detacheringsspecialist die maximaal investeert in talent en daar profiteren onze opdrachtgevers al jarenlang van. Met meer dan 300 hoogopgeleide professionals kunnen wij altijd voorzien in jouw vraag naar analytisch talent.

Opdracht-gevers

Waarom house of Bèta

House of Bèta levert data-specialisten, business IT’ers en actuariële rekenwonders aan het bedrijfsleven en de publieke sector. Om onze professionals optimaal te laten presteren en ze te ondersteunen in hun ontwikkeling, biedt House of Bèta begeleiding en coaching vanuit People Management. En dankzij onze inhouse-opleidingen zijn onze professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Actuarieel & Risk, Data analyse, Business Proces Management en Cyber Security.

Business services IT

Van talent tot specialist

Ons team bestaat naast young professionals ook uit zware specialisten en alles wat daar tussen zit. Het merendeel van deze groep is door ons zelf opgeleid. Daarnaast kunnen we putten uit een actief interimnetwerk.

House of Beta

Op maat opgeleid voor jouw afdeling

Naast detachering voor tijdelijke vraagstukken specialiseert House of Bèta zich in detavast trajecten waarin kandidaten toewerken naar een vast dienstverband. Hoogopgeleide professionals met de nodige werkervaring worden gericht opgeleid om na afzienbare tijd op jouw afdeling in te kunnen stromen.

Werk en plezier combineren

Zelfbewuste professionals

Doordat wij veel aandacht geven aan communicatieve en sociale vaardigheden, maken wij van ieder talent een vakvolwasssen, zelfbewuste en intrinsiek gemotiveerde professional.

Diensten

Talent is schaars. Onze kracht ligt in het werven en ontwikkelen van jonge, ambitieuze mensen, die de potentie hebben om in korte tijd uit te groeien naar betrouwbare en vakvolwassen professionals. Dat is onze core business, sinds 1999.

 

Naast reguliere detachering en algemene traineeships ontwikkelen wij ook opleidingstrajecten op maat voor onze klanten. In een ‘detavast’-traject werkt een talent voor een wat langere, vooraf vastgestelde periode in uw organisatie. Het talent wordt opgeleid in onze Academy en blijft tijdens het gehele traject bij ons in dienst. Als u na afloop van het traject graag verder zou willen, krijgt u de kans om hem of haar zélf een dienstverband aan te bieden.

Energy & Public (Detavast)

Goede specialisten zijn lastig te vinden en steeds moeilijker te binden. House of Bèta biedt hoogopgeleide professionals met de nodige ervaring trajecten aan die specifiek gericht kunnen worden op jouw afdeling of organisatie. Samen optimaliseren wij de ontwikkeling van getalenteerde kandidaten met specifieke trainingen, persoonlijke coaching en de juiste praktijkervaring.

actuarieel & risk

Cyber security

Data analytics

Business analytics & management

IT Service Management

Over ons

House of Bèta gelooft in hard werken, continu ontwikkelen én plezier maken. We hebben daarbij evenveel aandacht voor de professional als de persoon. Wij stimuleren onze talenten om verantwoordelijkheid te nemen en faciliteren hun groei op ieder moment in hun carrière. Zowel individueel als in teamverband, zowel professioneel als maatschappelijk.

Dat zie je terug in onze mensen en de manier waarop ze binnen jouw organisatie aan de slag gaan. Met de juiste ambitie en de juiste energie maken onze bèta’s het verschil.

Plezier op het werk

Wil je samen werken met house of bèta?

Geinteresseerd in onze mensen of meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in onze nieuwe detavast oplossing?