Starter

Je staat aan de start van jouw professionele leven: analytisch talent is overal in trek. Maar wat kies je als alles kan? Wij snappen dat je de arbeidsmarkt op wil én de diepte in wil. En dus bieden wij het beste van twee werelden.

een traineeship op maat

Tijdens een traineeship kun je écht kiezen combineren met voortdurend ontwikkelen. Wij helpen je groeien op persoonlijk, inhoudelijk en professioneel vlak. Met behulp van een persoonlijke coach en in een groep van gelijkgestemden, die je tijdens én na het werk ontmoet. Samen ontwerpen we de ideale omgeving voor jouw ontwikkeling.

Doe in 3 jaar tijd 6 jaar werkervaring op
Ontwikkel jezelf met een onbeperkt opleidingsbudget
Kies je eigen pad met een persoonlijke carrièrecoach

verschillende bedrijven sneller specialiseren

Tijdens je traineeship ben je niet gebonden aan één opdrachtgever, maar werk je bij verschillende toonaangevende bedrijven. Je ontdekt in korte tijd welke opdrachten bij jou passen en in welke omgeving jij je thuisvoelt. Je specialiseert je razendsnel. Op jouw manier.

Conference call bij House of Beta

Ontwikkel je op jouw manier

Bij House of Bèta krijg je persoonlijke coach bij wie je altijd terechtkunt voor advies, of om gewoon te vertellen hoe het gaat. Hij of zij helpt je om je talent te ontdekken, te ontplooien en in te zetten. Een echte bèta weet natuurlijk dat ontwikkeling nooit stopt. Jouw coach biedt hoogstpersoonlijke bugfixes.

Een Ontwikkelpad op maat voor jou
Persoonlijk advies en ondersteuning
samenwerkingen met Opleidings-instituten

Erkende opleider

De House of Bèta academy is een inhouse-opleidingencentrum waar jij op elk moment in je carrière erkende studies en trainingen kunt volgen. In de academy wordt samengewerkt met toppartners als Nibe-SVV, Computrain, Lindenhaeghe, HRD Group en het Actuarieel Instituut. Je kunt inhoudelijke opleidingen combineren met nuttige vaardigheidstrainingen.

Vast contract met maandsalaris van €2.879,- (inclusief vakantiegeld en uitkering mobiliteitsbudget)
Lease auto of andere vergoeding
Kies je eigen pad met een persoonlijke carrièrecoach

Wees welkom op onze feestjes en borrels

In de House of Bèta community bouw je aan je netwerk en deel je ervaringen met gelijkgestemden. Tijdens het werk, maar zeker ook erna. Ga mee op een van onze tripjes en test je kennis tijdens onze legendarische pubquizzen!

Zet je eerste stap, zoek een traineeship!

House of Bèta biedt traineeships aan in allerlei vakgebieden. Geloof ons: die van jou zit ertussen.

Bekijk alle traineeships