Traineeship IT zonder vooropleiding in IT

32-40 uur Vanaf € 2.972 p/m
Vertaal de wensen van de business naar de IT. Vind jouw specialisatie in de IT-wereld.

Traineeship Data Science

32-40 uur Vanaf € 2.972 p/m
I love it when I learn from Big Da-ta! Herken jij jezelf in deze tune? Mooi, want dat is precies wat jij gaat doen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op en wij helpen je met een traineeship die bij je past.

Neem contact op

Traineeship voor een software Developer

In een snel veranderende technologische wereld is er een groeiende vraag naar vaardige en gedreven software developers. House of Beta, met zijn gevestigde reputatie in de industrie, biedt verschillende traineeships voor o.a. software developers, die jonge professionals helpen bij het opdoen van cruciale ervaring en kennis in het veld.

Onze missie en visie

Bij House of Beta is onze missie duidelijk: jouw ontwikkeling staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om meer te zijn dan een detacheringsbureau, door het creëren van een optimale omgeving voor zowel persoonlijke als professionele groei. We richten ons op het begrijpen van wie je bent en wat je kunt, en luisteren aandachtig naar wat je wilt. Samen ontwerpen we de ideale omgeving voor jouw ontwikkeling.

House of Beta, opgericht door ons moederbedrijf Talent&Pro, heeft meer dan twee decennia ervaring in het veld en heeft een team van meer dan 300 professionals die dagelijks waarde toevoegen aan onze klanten in de financiële, commerciële en (semi-) publieke sector.

Wat houdt een traineeship software development in?

Een software development traineeship is een uniek leer- en werkprogramma waarbij je de kans krijgt om de praktische vaardigheden en theoretische kennis op te doen die je nodig hebt om een succesvolle software ontwikkelaar te worden. Het is een uitgelezen kans om te leren van ervaren professionals, werken aan echte projecten en tegelijkertijd waardevolle certificeringen te behalen.

Bij House of Beta begrijpen we de waarde van deze hands-on ervaring. Onze traineeships zijn ontworpen om je te voorzien van de nieuwste technieken en inzichten uit de industrie, terwijl je tegelijkertijd werkt aan projecten die een echte impact hebben op onze klanten.

Het software developer traineeship bij House of Beta

In ons software developer traineeship krijg je de kans om te werken met de nieuwste technologieën, waarbij je zowel technische als zakelijke vaardigheden opdoet. Je zult werken aan echte projecten, waarbij je de kans krijgt om de theoretische concepten die je hebt geleerd in de praktijk te brengen.

Bij House of Beta geloven we dat iedereen het vermogen heeft om te groeien en zich te ontwikkelen. Ongeacht waar je staat in je carrière, ons traineeship biedt de middelen en ondersteuning die je nodig hebt om je vaardigheden en kennis uit te breiden en te verdiepen.

Bekijk het traineeship Bèta Professional

Wie we zoeken

We zoeken naar individuen die passie hebben voor technologie, leergierig zijn en zich willen aanpassen aan het steeds veranderende technologische landschap. Onze ideale kandidaten zijn mensen die streven naar uitmuntendheid in wat ze doen. Hoewel voorkennis van softwareontwikkeling welkom is, is het niet noodzakelijk. Wat echt telt is jouw bereidheid om te leren en te ontwikkelen.

Ondersteuning tijdens het traineeship

In een software development traineeship krijg je niet alleen de kans om aan echte projecten te werken, maar ook de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals. Gedurende het traineeship word je begeleid door experts in het veld die je ondersteunen bij elke stap van je ontwikkelingsproces.

House of Beta biedt een ondersteunende en collaboratieve cultuur waarin je kunt leren en groeien. We geloven dat elke medewerker uniek is en we streven ernaar om een omgeving te bieden waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Groeimogelijkheden

Na het voltooien van een software development traineeship zijn er verschillende groeimogelijkheden binnen House of Beta. Afhankelijk van je interessegebied en vaardigheden kun je je specialiseren in specifieke aspecten van softwareontwikkeling. We geloven in de kracht van voortdurende groei en bieden daarom ook extra opleidingsmogelijkheden en certificeringstrajecten aan.

Aanmelden voor een Traineeship

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en mee te schrijven aan het volgende hoofdstuk van onze tijdlijn? Word dan onderdeel van onze community van professionals en ontdek de vele mogelijkheden die House of Beta biedt.

Meld je vandaag nog aan voor een software developer traineeship en ontwikkel je tot een expert in je vakgebied. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al een tijdje meedraait, House of Beta biedt de ondersteuning, tools en kansen die je nodig hebt om je volledige potentieel te bereiken. Ontwikkel, groei en zet je stempel op de technologische wereld met House of Beta.

Bekijk ook: IT traineeships, Finance traineeships, WO traineeships, traineeships Nederland