Ontdek

Deta- chering

Wat is detachering?

In de detachering is het speelveld uitgestrekt, en bij House of Bèta krijg je de kans om te werken voor de toonaangevende opdrachtgevers in Nederland. Je geniet van de zekerheid van een vast contract, terwijl je tegelijkertijd de vrijheid hebt om binnen de wettelijke grenzen van baan te veranderen. We ondersteunen jou bij zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling, zodat je kunt groeien in je carrière.

Doe in 3 jaar tijd 6 jaar werkervaring op
Ontwikkel jezelf met een onbeperkt opleidingsbudget
Legaal jobhoppen

Ontwikkel je op jouw manier

Bij House of Bèta krijg je persoonlijke coach bij wie je altijd terechtkunt voor advies, of om gewoon te vertellen hoe het gaat. Hij of zij helpt je om je talent te ontdekken, te ontplooien en in te zetten. Een echte bèta weet natuurlijk dat ontwikkeling nooit stopt. Jouw coach biedt hoogstpersoonlijke bugfixes.

Ongelimiteerd opleidingen volgen
Stippel jouw ideale carrièrre uit
Werken voor toonaangevende opdrachtgevers

Erkende opleider

De House of Bèta academy is een inhouse-opleidingencentrum waar jij op elk moment in je carrière erkende studies en trainingen kunt volgen. In de academy wordt samengewerkt met toppartners als Nibe-SVV, Computrain, Lindenhaeghe, HRD Group en het Actuarieel Instituut. Je kunt inhoudelijke opleidingen combineren met nuttige vaardigheidstrainingen.

Vast contract met maandsalaris van €2.971,- (inclusief vakantiegeld en uitkering mobiliteitsbudget)
Lease auto of andere vergoeding
Kies je eigen pad met een persoonlijke carrièrecoach

Wees welkom op onze feestjes en borrels

In de House of Bèta community bouw je aan je netwerk en deel je ervaringen met gelijkgestemden. Tijdens het werk, maar zeker ook erna. Ga mee op een van onze tripjes en test je kennis tijdens onze legendarische pubquizzen!

Zet je eerste stap, zoek een traineeship!

House of Bèta biedt traineeships aan in allerlei vakgebieden. Geloof ons: die van jou zit ertussen.

Bekijk alle traineeships