Wat bieden we onze Bèta’s?

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zónder een eigen bijdrage)

 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €324,- na jaar 1 en €432,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.299,- per maand in jaar 2
  •  Kies jij voor een lease auto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.074,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Wat vragen we van onze Bèta’s?

 • Een afgeronde hbo- of wo-studie (bèta-achtergrond is een sterke prè)

 • Aantoonbaar cijfermatig inzicht en de ambitie om te groeien als Financial Risk-professional

 • Doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid, leergierigheid en nauwkeurigheid

 • Flexibiliteit in reistijd en inzetbaarheid

 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

 • Beschikking over een rijbewijs B!

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Het bepalen van risico’s. We zijn er onbewust vaak mee bezig. Het risico op een nat pak als je zonder jas de deur uitgaat, of de twijfel over dat laatste drankje op de zaterdagavond. In het traineeship Financial Risk houd jij je bezig met een ingrijpender soort risico’s. Je gaat werken met enorme hoeveelheden data, waarmee je niet voor jezelf, maar voor bedrijven en soms wel duizenden particulieren risico’s gaat berekenen. Met jouw sterk onderbouwde kwantitatieve risico-inschattingen en de door jou ontwikkelde risicomodellen maak jij verstandige beslissingen mogelijk. Eitje, toch?

Het ontwikkeltraject in het traineeship Financial Risk

De basis van ons traineeship Financial Risk bestaat uit drie onderdelen.

Kennismaking met House of Bèta, collega’s en ons opleidingsaanbod tijdens de onboarding

Jouw kennis in de praktijk brengen bij onder andere financiële dienstverleners en toekomstige nieuwe klanten

Opleidingen en trainingen volgen via ons Brain Development Lab

Iedere consultant die bij House of Bèta start zal beginnen in de oriëntatiefase. De oriëntatiefase is een fase van ongeveer twee jaar waarin je de gelegenheid hebt te ontdekken waar je ambitie ligt en waarin jij je zou willen specialiseren. Ben jij er al zeker dat je binnen het domein Financial Risk wil werken? Dat klinkt goed, maar je zal nog steeds uitgedaagd worden te onderzoeken wat er allemaal nog meer is. Om je hierin te helpen zal je aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgever binnen en buiten de financiële dienstverlening en opleidingen doen zoals Excel, VBA, Agile/Scrum, Python, SQL en de opleiding Actuarieel Rekenaar.

De opdrachten: van starter naar professional

Het traineeship Financial Risk is ideaal voor bèta’s die hun passie voor kwantitatieve data willen inzetten in een snel veranderende omgeving. Via House of Bèta ga je op detacheringsbasis aan de slag bij toonaangevende organisaties als Deloitte, Nationale-Nederlanden en in de toekomst andere sectoren. Je begint met het leren kennen van primaire bedrijfsprocessen en houd je voornamelijk bezig met risicoanalyse op strategisch- en portefeuille-niveau en het bouwen van riskmodellen. Goed overleg met stakeholders is van groot belang, daarom spreek je hen regelmatig en breng je updates uit van het werk dat je doet. Jij beslist zelf welke kansen je wil pakken en hoe ver je wilt doorgroeien bijvoorbeeld tot financial risk manager of risk consultant. Wie weet vormen jouw analyses al heel snel de basis van impactvolle beslissingen!

De opleidingen voor jou als trainee Financial Risk

Om jouw groei te stimuleren volg je opleidingen gericht op Actuarieel Rekenen, Inleiding Financial Risk en IT-trainingen. Een master in Financial Risk Management kan een mooi vervolg zijn en de kroon op jouw ontwikkeling! Naast meer kennis vergaren, zorgen we er ook voor dat je op persoonlijk vlak groeit. Dit doen we met vaardigheidstrainingen in Personal Performance. Je leert meer over timemanagement, inspelen op belangen en effectief beïnvloeden. Alle trainingen zijn erop gericht om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.

De coaching van jouw People Manager

Bij House of Bèta geloven we in de kracht van onze People Managers. Ook jij krijgt er één. Iemand die jou dat duwtje in je rug geeft als je dit nodig hebt en die dat ook doet als je niet denkt dat je het nodig hebt. Een coach die er dag en nacht is voor al je vragen. Een sparringpartner waarmee je samen op zoek gaat naar jouw ambitie. Deze schrijven jullie uit in een ontwikkelplan en realiseer je op het gewenste tempo.

Werk maken van deze vacature?

Solliciteer op het traineeship Financial Risk en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent. Heb je vragen of wil je meer informatie? 

Neem contact op met Tobias.

tobias.weier@houseofbeta.nl

06 – 52 39 26 75

Jouw groeipad

0-2 jaar
Junior Specialist / Analist

Oriëntatiefase

Startersrollen in de bancaire sector

2-4 jaar
Specialist / Analist

Specialisatiefase

Medewerker RISK

4+ jaar
Senior Specialist / Analist

Strategiebepaling en talentcoaching

RISK analist
Consultant
Risk Manager

5+ jaar
Principal Specialist / Analist

Consultancy en advies

Consultant binnen jouw specialisatie

€ 2.763,-
€ 5.220,-
Info Graphic Traineeships House of Beta

Solliciteren bij House of Beta, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screeningScreening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat House of Beta aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met House of Beta.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Voorbeeld uit de praktijk

Opdrachtgever aan het woord

Als trainee Financial Risk ga jij risico’s analyseren voor onze opdrachtgevers!
Ik ben Gerard, manager Credit Risk Analysis & Reporting bij een grote bank. We verwachten vanwege de Brexit beweging op de financiële markten. Als het fout gaat verwachten we een toename van het aantal debiteuren dat in gebreke blijft. Mijn team van risk analisten komt handen tekort in het berekenen, rapporteren en adviseren over deze en andere mogelijke consequenties van de Brexit voor onze kapitaalpositie. Jij bent de trainee die Gerard uit de brand gaat helpen en samen met de afdeling ervoor zorgt dat de bank niet voor verrassingen komt te staan

Tijdens je werkzaamheden leer je veel:
 • Je verdiept je in kwantitatieve risico's (financial/credit risk)
 • Je leert met de complexe modellen van banken en andere financiële instellingen werken
 • Je ontwikkelt jezelf op communicatief vlak, zodat je jouw scherpe analyses ook overtuigend kunt overbrengen
 • Je leert wet- en regelgeving toepassen binnen de operatie van financiële dienstverleners
 • Je leert rapporteren op verschillende niveaus, voor toezichthouders, managementteams én voor collega’s
 • Je specialiseert je in predictive analytics, hypothekenbeleid, Basel, IFRS-wetgeving, preventiecampagnes of stress testing

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan kun je twee dingen doen. Solliciteren met de solliciteerbutton, of contact opnemen met onze recruiter!

Solliciteer nu Solliciteer mobiel

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft
Eindhoven Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven