Wij, als House of Bèta

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zónder een eigen bijdrage)

 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €324,- na jaar 1 en €432,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.299,- per maand in jaar 2
  • Kies jij voor een lease auto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.074,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Jij, als Trainee Cloud Engineer

 • Een recent afgeronde hbo- of wo-studie (voorkeur naar een bèta studie)

 • Honger naar groei, kennis en mooie kansen

 • Accuraatheid en een sterke analytische blik die altijd vooruit is gericht

 • Flexibiliteit, qua instelling en inzetbaarheid

 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Binnen het bedrijfsleven heeft de Cloud een ware transformatie teweeggebracht. Miljoenen organisaties in alle soorten en maten zijn bezig vrijwel al hun IT-zaken te migreren naar de Cloud. In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld is het percentage bedrijven dat gebruikmaakt van Cloudservices van 48% in 2010 gestegen naar 88% in 2017. Van al deze mensen verwacht 67% dat zij in de toekomst nog meer cloudservices zullen implementeren in hun bedrijfsvoering. Mooie kansen voor jou als Junior Cloud Engineer! 

Over het traineeship

Het traineeship Cloud Engineer bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste onboardingsprogramma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma, bijvoorbeeld op 1 juli of 15 juli!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende banken of verzekeraars
 • Een opleidingstraject met aandacht voor vaardigheidstrainingen (o.a. Adviseren, Timemanagement en LEAN) en vakinhoudelijke opleidingen zoals Azure Fundamentals en SQL.

Van starter naar Consultant in Cloud Engineering:

Cloud engineering, essentieel voor bedrijfsvoering anno 2022. Door Cloud Computing zijn computersystemen altijd bereikbaar en zijn ze ook nog eens beter beveiligd. Binnen dit traineeship houd jij je bezig met alles op het gebied van Cloud Engineering. Van services automatiseren door middel van programmeren tot het onderhouden en uitbreiden van verschillende platformen. 

De opdrachten en opdrachtgevers zijn afhankelijk van jouw ambities. Als Cloud Engineering Consultant ontdek je waar jouw talenten liggen en welke opdrachten en opdrachtgevers het beste bij je passen.

Tijdens jouw opdrachten doe je ervaring op met:

 • Azure Infrastructuur, een type cloud-computingservice dat op aanvraag essentiële computing-, opslag- en netwerkresources biedt
 • Het automatiseren van services door te programmeren
 • Coderen binnen verschillende infrastructuren 
 • Platformen optimaal beveiligen, dus je zorgt voor security en networking
 • Werken met PowerShell, maar bijvoorbeeld ook met Python

Kortom als Cloud Engineer trainee ben jij verantwoordelijk voor de verschillende infrastructuren, automatisering van services, ga je aan de slag met coderen en zorg jij voor een optimale beveiliging. Daarbij komen jouw nauwkeurige en analytische vaardigheden goed van pas.

Solliciteren

Solliciteer op het IT-Traineeship en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via anna.swart@talent-pro.com of 06-19036894.

Info Graphic Traineeships House of Beta

Solliciteren bij House of Beta, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat House of Bèta aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager 2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met House of Bèta.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte HoB’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan kun je twee dingen doen. Solliciteren met de solliciteerbutton, of contact opnemen met onze recruiter!

Solliciteer nu Solliciteer mobiel

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft