Wij, als House of Bèta

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zónder een eigen bijdrage)

 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €324,- na jaar 1 en €432,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.299,- per maand in jaar 2
  • Kies jij voor een lease auto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.074,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Jij, als Bèta

 • Een (bijna) afgeronde hbo- of wo-studie is een harde eis, een bèta-opleiding is een pre!

 • Leergierigheid als persoon en als professional

 • Precies, oplossingsgericht, scherp, avontuurlijk en accuraat

 • Enthousiast over detachering en onze bèta-community

 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Klaar voor je eerste baan in de IT? Bijvoorbeeld als dataspecialist, business analist of actuaris? Bij House of Bèta helpen we je graag ontdekken welke IT-specialisatie het best bij je past. Maak gebruik van de mogelijkheid om een open sollicitatie te versturen, dan neemt een van onze recruiters contact met je op. Samen kijken jullie dan naar het traineeship dat het best past bij jouw vooropleiding, ambities en persoonlijke competenties. Ben jij een actuaris in de dop? Opereer jij graag op het snijvlak van business en IT? Of is een carrière als data analist het helemaal voor jou? Het is slechts een greep uit de mogelijkheden die House of Bèta jou te bieden heeft.

De uitdaging

Al onze traineeships bestaan uit een aantal basisonderdelen:

 • De Onboarding: twee weken waarin jij kennismaakt met House of Bèta, onze dienstverlening, gave opdrachten die je te wachten staan en de opleidingsmogelijkheden van onze Academy.
 • Werken en leren in de praktijk: Direct na je onboarding ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Dankzij de uitgebreide voorbereiding met je People Manager ga jij vol vertrouwen en moed die eerste fulltime opdracht rocken!
 • Een leven lang leren aan onze Academy! Van Excel/VBA en Python tot Agile/Scrum en Power BI, je volgt het aan ons inhouse opleidingsinstituut.

De mogelijkheden: traineeships op gebied van Business IT, Data- en Procesanalyse en Financial Risk

Welke opleidingen jij gaat volgen tijdens je traineeship hangt af van twee zaken. Het traineeship dat jij kiest na je sollicitatie en de interesses die jij verder ontwikkelt on the job. Met het traineeship Business IT begin je met een been in de IT en het andere been in de operatie van een van onze klanten. Voor onze hardcore rekenaars bestaat het traineeship Actuarieel Rekenaar. Het traineeship Financial Risk is bijzonder interessant voor starters met een financieel-economische, bedrijfswiskundige of accounting-achtergrond. Voor testen en ontwikkelen kies je voor het traineeship Software Developer. Ben jij benieuwd naar de praktische toepassing van (big) data, vraag je recruiter dan vooral ook naar het traineeship Data Science!

Als je open solliciteert, ga jij met een Corporate Recruiter uitzoeken welk traineeship het beste bij jouw persoonlijkheid en ambities aansluit.

De opleidingen

Welk traineeship je ook kiest, we sturen je het veld niet in zonder een gedegen voorbereiding. Tijdens de introductiefase betekent dat een goede voorbereiding op je eerste intakegesprek bij potentiële opdrachtgevers. Vaardigheidstrainingen als Effectief Communiceren en DISC wissel je af met inhoudelijke trainingen in Agile/Scrum en Database Fundamentals. De opleidingsstraat van House of Bèta vormt daarna een keuzemenu waar jij samen met je People Manager uit kiest. Ontwikkeling als professional en expert staat voorop. Vakopleidingen en vaardigheidstrainingen gedurende elke fase van je carrière horen daar uiteraard bij!

People Manager

Over carrières gesproken, de jouwe is in goede handen bij onze People Managers. Met jouw open sollicitatie bij House of Bèta laat je blijken in staat te zijn tot uitstekende keuzes én open te staan voor goed carrière-advies! Maar ook daarna zien we je graag nog heel lang werken aan een optimale ontwikkeling. Dankzij de coaching van je eigen People Manager combineren we optimale inzetbaarheid succesvol met loopbaanontwikkeling.

Solliciteren

Op zoek naar een kickstart van jouw carrière? Solliciteer en vertel ons waarom jij en House of Bèta een goede match zijn. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via anna.swart@houseofbeta.nl.

Info Graphic Traineeships House of Beta

Solliciteren bij House of Beta, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat House of Bèta aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager 2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met House of Bèta.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte HoB’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan kun je twee dingen doen. Solliciteren met de solliciteerbutton, of contact opnemen met onze recruiter!

Solliciteer nu Solliciteer mobiel

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft