Open sollicitatie

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Klaar voor je eerste baan in de IT? Bijvoorbeeld als dataspecialist, business analist of actuaris? Bij House of Bèta helpen we je graag ontdekken welke IT-specialisatie het best bij je past. Maak gebruik van de mogelijkheid om een open sollicitatie te versturen, dan neemt een van onze recruiters contact met je op. Samen kijken jullie dan naar het traineeship dat het best past bij jouw vooropleiding, ambities en persoonlijke competenties. Ben jij een actuaris in de dop? Opereer jij graag op het snijvlak van business en IT? Of is een carrière als data analist het helemaal voor jou? Het is slechts een greep uit de mogelijkheden die House of Bèta jou te bieden heeft.

Feiten en cijfers

36-40 uren per week
Junior/starter
Reisbereid naar randstad
Korte versie Lange versie

Wat bieden we jou?

 • Maandsalaris van €2.879,-
 • Flexibel mobiliteitsbudget
 • Verhoging maandsalaris na jaar 1 van €325,- en na jaar 2 €433,-
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen People Manager en onbeperkt budget voor opleidingen
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen

Wat verwachten we van jou?

 • 36 of 40 uur beschikbaar
 • (Bijna) hbo of wo afgestudeerd
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Scherp, goed met cijfers en loyaal
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Reisbereid naar de Randstad
 • In bezit van een rijbewijs (geen vereiste)

Al onze traineeships bestaan uit een aantal basisonderdelen:

 • De Onboarding: twee weken waarin jij kennismaakt met House of Bèta, onze dienstverlening, gave opdrachten die je te wachten staan en de opleidingsmogelijkheden van onze Academy.
 • Werken en leren in de praktijk: Direct na je onboarding ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Dankzij de uitgebreide voorbereiding met je People Manager ga jij vol vertrouwen en moed die eerste fulltime opdracht rocken!
 • Een leven lang leren aan onze Academy! Van Excel/VBA en Python tot Agile/Scrum en Power BI, je volgt het aan ons inhouse opleidingsinstituut.

De mogelijkheden: traineeships op gebied van Business IT, Data- en Procesanalyse en Financial Risk

Welke opleidingen jij gaat volgen tijdens je traineeship hangt af van twee zaken. Het traineeship dat jij kiest na je sollicitatie en de interesses die jij verder ontwikkelt on the job. Met het traineeship Business IT begin je met een been in de IT en het andere been in de operatie van een van onze klanten. Voor onze hardcore rekenaars bestaat het traineeship Actuarieel Rekenaar. Het traineeship Financial Risk is bijzonder interessant voor starters met een financieel-economische, bedrijfswiskundige of accounting-achtergrond. Voor testen en ontwikkelen kies je voor het traineeship Software Developer. Ben jij benieuwd naar de praktische toepassing van (big) data, vraag je recruiter dan vooral ook naar het traineeship Data Science!

Als je open solliciteert, ga jij met een Corporate Recruiter uitzoeken welk traineeship het beste bij jouw persoonlijkheid en ambities aansluit.

De opleidingen

Welk traineeship je ook kiest, we sturen je het veld niet in zonder een gedegen voorbereiding. Tijdens de introductiefase betekent dat een goede voorbereiding op je eerste intakegesprek bij potentiële opdrachtgevers. Vaardigheidstrainingen als Effectief Communiceren en DISC wissel je af met inhoudelijke trainingen in Agile/Scrum en Database Fundamentals. De opleidingsstraat van House of Bèta vormt daarna een keuzemenu waar jij samen met je People Manager uit kiest. Ontwikkeling als professional en expert staat voorop. Vakopleidingen en vaardigheidstrainingen gedurende elke fase van je carrière horen daar uiteraard bij!

People Manager

Over carrières gesproken, de jouwe is in goede handen bij onze People Managers. Met jouw open sollicitatie bij House of Bèta laat je blijken in staat te zijn tot uitstekende keuzes én open te staan voor goed carrière-advies! Maar ook daarna zien we je graag nog heel lang werken aan een optimale ontwikkeling. Dankzij de coaching van je eigen People Manager combineren we optimale inzetbaarheid succesvol met loopbaanontwikkeling.

Veelgestelde vragen

1. Wat is een traineeship?

De term traineeship gebruiken we om twee redenen. Ten eerste weten starters die op zoek zijn naar een baan waarin de verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden centraal staat ons hierdoor beter te vinden. Ten tweede gebruiken we de term traineeship om aan te geven dat je als starter in verschillende keukens gaat kijken. Dit blijf je ook na je traineeship doen bij House of Bèta. We noemen het dan ook weleens legaal jobhoppen.

2. Ik ben geïnteresseerd in een traineeship. Wat moet ik weten?

Overweeg je te solliciteren voor een traineeship in de richting van data, IT of het actuariaat? Dan ben je bij House of Bèta aan het goede adres. Verdiep je in de verschillende bèta-traineeships die op onze vacaturepagina staan. Of neem contact op met een van onze recruiters voor een vrijblijvende kennismaking. Zij vertellen je graag nóg meer over de mogelijkheden. Goed om te weten is dat je na het instromen binnen een traineeship start in de oriëntatiefase en samen met je People Manager je eigen specialisatie kunt vormgeven. Denk dus goed na over je keuze, maar weet dat bijsturen altijd mogelijk is.

3. Wat levert een traineeship bij House of Bèta mij op?

Een traineeship bij House of Bèta levert je een fulltime baan op in een vakgebied dat ook de komende jaren nog volop in ontwikkeling is. En jij ontwikkelt je continu mee, dankzij een onbeperkt budget voor opleidingen. Ook wanneer jij als zij-instromer helemaal geen bèta-studie hebt gedaan maar je wel graag richting het (business) IT, data of actuariële werkveld laat bijscholen. Daarnaast kun je de volgende voordelen verwachten:

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zónder een eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris met €300,- na jaar 1 en €400,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus bij excellent presteren en ontwikkelen
   • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €3.075,- bruto per maand verdient in jaar 1 en 3.424,- per maand in jaar 2
   • Kies jij voor een lease auto? Dan verdien je gemiddeld €2.850,- bruto per maand in jaar 1 en €3.199,- per maand in jaar
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Thuiswerkvergoeding eenmalig van €250,- en maandelijks €15,- internetvergoeding (netto)
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Jouw
Groeipad

Korte versie Lange versie

Junior SPECIALIST

Oriëntatiefase
 • Eerste opdracht in financiële dienstverlening
 • Datasteward
 • Servicedesk IT
 • Performance center

Medior specialist

Specialisatiefase
 • Data analist
 • Business analist
 • Tester

Senior specialist

Vakspecialist
 • Data modelleur
 • SAS-expert
 • Data scientist
 • Actuaris

Principal Consultant

Consultancy en advies
 • Consultant binnen jouw specialisatie

Waar je gaat werken

Als onderdeel van House of Bèta zit je niet vast aan één opdrachtgever, maar ga je aan de slag voor meerdere bekende namen in de financiële-, energie-, telecom- en (semi-)publieke sector. Je krijgt de unieke kans om in korte tijd verschillende toonaangevende bedrijven te leren kennen. Daardoor ontdek je razendsnel welk type bedrijf het beste bij jou past en wordt het veel makkelijker om de juiste keuze te maken voor het vervolg van je carrière.

Katie Putzes

Technisch Specialist Microsoft

"Tijdens mijn traineeship Business IT heb ik ontdekt hoe binnen verschillende organisaties en afdelingen klantdata en bedrijfsprocessen gebruikt en verbeterd worden."

Sollicitatie
Proces

Korte versie Lange versie

1

Sollicitatie via de website

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2

Telefonische screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je de vacature, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3

Eerste gesprek met een Corporate Recruiter

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat House of Bèta aanbiedt

4

Tweede gesprek met een People Manager

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met House of Bèta.

5

Arbeids-voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

6

Gefeliciteerd!

Jij bent een echte HoB’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Dit is jouw tijd

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan kun je twee dingen doen. Solliciteren met de solliciteerbutton, of contact opnemen met Sja Lin Chow voor meer informatie.

Solliciteer nu Solliciteer mobiel

E-mailalert

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!

"*" geeft vereiste velden aan