Wij, als House of Bèta

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zónder een eigen bijdrage)

 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €324,- na jaar 1 en €432,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.299,- per maand in jaar 2
  • Kies jij voor een lease auto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.074,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening

Jij, als Trainee Actuarieel Rekenaar

 • Net klaar met je hbo- of wo-studie (voorkeur naar een bèta studie)

 • De ambitie om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak

 • Goed, nee geweldig met cijfers; analytisch en scherp

 • Enthousiast over detachering en daarmee ook flexibel ingesteld

 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Als actuarieel talent ben je anders dan de rest. Waar de meeste mensen schrikken van een wiskundige vraag, gaan jouw ogen stralen. We hebben het dan niet over de tafel van drie en de stelling van Pythagoras. We bedoelen actuele vraagstukken als hoeveel geldreserve een pensioenfonds of verzekeraar moet aanhouden om haar diensten op de lange termijn aan te kunnen blijven bieden. Of welke risico’s een pensioenfonds of verzekeraar loopt met de huidige bedrijfsvoering en strategie.

Het ontwikkeltraject in het traineeship Actuarieel Rekenaar

De uitdaging

Het traineeship Actuarieel Specialist bestaat uit vier belangrijke onderdelen:

 • Kennismaking met House of Bèta, collega’s en ons opleidingsaanbod tijdens de onboarding.
 • Waardevolle ervaring in de praktijk via opdrachten bij onze klanten.
 • Je rekenskills ontwikkelen binnen de financiele dienstverlening.
 • Een opleidingstraject met aandacht voor vakinhoudelijke opleidingen (o.a. Excel/VBA, SQL en PowerBi) en vaardigheidstrainingen

Jouw ontwikkeling als trainee Actuarieel Specialist

Iedere consultant die bij House of Bèta start zal beginnen in de oriëntatiefase. De oriëntatiefase is een fase van ongeveer twee jaar waarin je de gelegenheid hebt te ontdekken waar je ambitie ligt en waarin jij je zou willen specialiseren. Ben jij er al zeker van dat je Actuaris wil worden? Dat klinkt goed, maar je zal nog steeds uitgedaagd worden te onderzoeken wat er allemaal nog meer is.

Leren in de schoolbanken is enorm kostbaar en soms is het beter om te leren in de praktijk. En dat doe je met ons traineeship Actuarieel Specialist. Op opdracht bij bekende klanten als ING, Achmea en PGGM ga jij jouw affiniteit met actuariële vraagstukken verder vormgeven. Dagelijks komen bij ons aanvragen binnen voor rollen als medewerker pensioenmedewerker, data steward en Actuarieel Rekenaar. Wij matchen jou op het juiste moment in je ontwikkeling met de juiste functie.

Ben je na de eerste opdrachten goed bekend met de materie en klaar voor jouw volgende stap als bèta professional? Dan groei je door richting een functie als Actuarieel Analist of Actuaris

Opleidingen en vaardigheidstrainingen in het Traineeship Actuarieel Specialist

Via onze opleidingsstraat ga jij de theorie leren die nodig is voor jouw professionele ontwikkeling als Actuarieel Specialist. Als bèta talent haal jij verschillende certificaten in bijvoorbeeld WFT vermogen, SQL en Actuarieel Rekenen. Qua vaardigheidstrainingen kun je Effectief Communiceren, en Personal Development verwachten. Een traineeship bij House of Bèta is pittig, maar leerzaam. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een masteropleiding te volgen en door te studeren voor Actuaris!

En wil je liever je reken en IT skills in de bancaire wereld kwijt? Dan kun je je ontwikkelen op gebied van Financial Risk Manager en daar gerichte opleidingen in doen. 

Werk maken van deze vacature?

Solliciteer je bij House of Bèta, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op een manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Anna Swart via anna.swart@houseofbeta.nl.

Jouw groeipad

0-2 jaar
Junior Specialist / Analist

Oriëntatiefase

Startersrollen in pensioensector, verzekeringen en bancaire sector

2-4 jaar
Specialist / Analist

Specialisatiefase

Pensioenspecialist
Data-steward
Data-analist
Tester
Actuarieel rekenaar
Medewerker RISK

4+ jaar
Senior Specialist / Analist

Strategiebepaling en talentcoaching

Actuarieel medewerker
Actuarieel analist
Actuaris
Data modelleur
Actuarieel tester
ALM specialist
Data analist
RISK manager
Risk analist
BI consultant

5+ jaar
Principal Specialist / Analist

Consultancy en advies

Actuaris

€ 2.763,-
€ 5.220,-
Info Graphic Traineeships House of Beta

Solliciteren bij House of Beta, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat House of Bèta aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager 2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met House of Bèta.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte HoB’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Voorbeeld uit de praktijk

Opdrachtgever aan het woord

Als trainee Actuarieel Rekenaar ga jij handige rekenmodellen bouwen en controleren
Ik ben Janine, teamlead bij een grote pensioenuitvoeringsorganisatie. Wij beheren verschillende pensioenfondsen. Voor het berekenen van de premie’s zijn we afhankelijk van veranderende wetten en demografische ontwikkelingen. Een collega merkte op dat na de laatste aanpassing van het rekenmodel er wel hele hoge pensioenpremies uit het systeem rolden. 

Als trainee Actuarieel Rekenaar ga jij voor Janine de fouten in het rekenmodel opsporen. In dit geval was gebruik gemaakt van onjuiste sterftecijfers voor de populatie van het betreffende pensioenfonds. Je haalt de fouten uit de berekening, zodat de berichten met kloppende pensioenpremies op tijd naar de verzekerden verstuurd kunnen worden. Als Actuarieel trainee ontwikkel je kennis en vaardigheden die van belang zijn voor jou en je werk:
 • Je leert de verschillende producten kennen bij je opdrachtgevers
 • Je doet veel direct toepasbare kennis op door de opleiding Actuarieel Rekenaar, die je in deeltijd volgt
 • Je maakt handig gebruik van jouw Excelkennis en blijft je ontwikkelen op het gebied van tooling (denk aan VBA, Power BI & SQL)
 • Je leert jouw analytisch vermogen inzetten voor de uitdagingen van de klant
 • Je ontwikkelt je met behulp van je People Manager ook op het gebied van competenties
 • Je leert jouw cijfermatige kennis en affiniteit met systemen praktisch en dienstverlenend toe te passen

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan kun je twee dingen doen. Solliciteren met de solliciteerbutton, of contact opnemen met onze recruiter!

Solliciteer nu Solliciteer mobiel

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft