House of Bèta wint aanbesteding Rijksoverheid

Tycho Spanjer 1 juni 2021
Leestijd

House of Bèta levert de komende vier jaar dataspecialisten aan de Rijksoverheid. De mantelovereenkomst is aangegaan voor een periode van vier jaar en betekent dat de ontwikkelaar van data- en business IT-specialisten personeel levert voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en de bijbehorende dienstonderdelen.

Sterke concurrentie tijdens aanbestedingstraject

De Europese aanbesteding voor het ter beschikking stellen van dataspecialisten kon eind vorig jaar rekenen op uitgebreide belangstelling van detacheerders, arbeidsbemiddelaars en consultancy-organisaties. Ruim dertig partijen schreven zich in voor het aanbestedingstraject en maakten kans om leverancier te worden bij de Rijksoverheid. House of Bèta kreeg onlangs het goede nieuws dat zij een van de leveranciers is geworden. De komende vier jaar levert House of Bèta specialisten op het gebied van data engineering, data analyse, data science, data modelling en data quality. Dit doen zij voor verschillende overheidsdiensten, waaronder de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit).

Kwaliteit van dienstverlening maakt het verschil

De deelnemende partijen zijn door het IU-EZK (Inkoop Uitvoering Centrum van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat) beoordeeld op de kwaliteit van dienstverlening. De beschikbare profielen, tarieven, matchingsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid gaven de doorslag in de gunning vanuit de Rijksoverheid aan House of Bèta. Waarbij House of Bèta zich met haar focus op duurzame ontwikkeling van professionals en partnerships met opdrachtgevers extra heeft onderscheiden.

Winst aanbesteding is loon naar werken

Dat House of Bèta nu ook de Rijksoverheid aan zich heeft weten te binden is voor vestigingsmanager Glenn Baaijens een prestatie om trots op te zijn: “De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in het bouwen van relaties buiten de financiële dienstverlening. Met ons eigen ontwikkelprogramma en een ijzersterk wervingsapparaat ontwikkelen we dataspecialisten met vaardigheden die binnen elke markt goed inzetbaar zijn. We bedienen inmiddels een verscheidenheid aan branches. We zijn heel trots dat we met House of Bèta nu ook de Rijksoverheid mogen ondersteunen in het data gedreven werken. Bovendien biedt deze samenwerking mooie perspectieven voor onze eigen consultants. En kunnen wij ons grote netwerk van zzp’ers en interim specialisten nu ook mooie opdrachten binnen de Rijksoverheid aanbieden.”

Werken bij de Rijksoverheid via House of Bèta?

Meer weten over mogelijke opdrachten binnen de Rijksoverheid? Of ben je benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij House of Bèta? Bekijk dan onze traineeships of neem contact op met een van onze interim recruiters!

Gerjan van Lopik

Business IT Specialist

BLIJF JE ONTWIKKELEN BIJ HOUSE OF BÈTA

House of Bèta biedt de ideale omgeving voor jouw ontwikkeling als consultant.  Bekijk de vacaturepagina of solliciteer direct hieronder voor een open sollicitatie!

Deel dit blog