Computable Awards 2019: House of Bèta 2 keer genomineerd!

House of Beta glass logo
Tycho Spanjer 4 juli 2019
Leestijd

House of Bèta is genomineerd voor de Computable Awards 2019! In zowel de categorie Opleider van het Jaar als de categorie Detachering- en Recruitmentspecialist van het Jaar strijdt House of Bèta mee om de prijzen. De jury selecteerde de genomineerden op onder andere ‘onderscheidend vermogen van de leverancier’ en ‘onderscheidend vermogen van het product’.


Over Computable

Computable is hét vakblad voor ICT-professionals. Het onafhankelijke online platform voorziet IT-professionals van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van IT. Dat doet Computable door middel van nieuwsberichten, achtergronden, whitepapers en opinie-artikelen. Daarnaast verschijnt negen keer per jaar het papieren Computable Magazine voor IT-managers.

Over House of Bèta

House of Bèta is dit jaar ontstaan uit de twee bèta-units (Actuarieel en Business IT) van detacheringsspecialist Talent&Pro en bestaat momenteel uit 200 IT-, data- en riskprofessionals. Net als moederbedrijf Talent&Pro is House of Bèta actief binnen de financiële dienstverlening. Daarnaast bedienen wij bedrijven binnen de telecom, energie en overheid. Onze professionals van House of Bèta werken en ontwikkelen zich continu op het gebied van data-analyse, data science, business-analyse, software testing, functioneel- en applicatiebeheer en financial risk. Met traineeships voor starters, een interim-tak voor ervaren professionals en een academy voor interne opleidingen zorgt House of Bèta voor de juiste verbinding tussen vraag naar bèta-talent en aanbod van ontwikkelmogelijkheden.

Het bijzondere aan deze nominaties: snel erkenning als opleider en talent-ontwikkelaar

Commercieel directeur van House of Bèta Paul Woerde over de nominatie: “House of Bèta is pas dit jaar vanuit Talent&Pro als zelfstandig ontwikkelaar van hoogopgeleide bèta’s gelanceerd. Wat enorm gaaf dat we dan meteen door een gerenommeerd IT-vakblad als Computable opgemerkt en erkend worden als thuisbasis van Bèta-talent én topleverancier van dataprofessionals!”

Stem op House of Bèta!

Ben jij (potentieel) collega of klant bij House of Bèta? Spreek dan jouw waardering uit voor onze organisatie door te stemmen op House of Bèta. De uitreikingen vinden plaats op 29 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht!

 

Arnout van den Top

Team Lead Methodology & Testing

WIL JIJ AAN DE SLAG ALS IT-PROFESSIONAL?

Analytisch talent is overal in trek. Solliciteer hieronder voor traineeship IT zonder vooropleiding in IT en ga van start met jouw carrière en ontwikkeling!

Deel dit blog