Werk aan de toekomst!

Wil jij werk maken van jouw maatschappelijke ambitie? Met het traineeship Energy & Public werk je gericht aan de toekomst van Nederland en de grote uitdagingen van onze tijd.

House of Bèta biedt je een op maat gemaakt ontwikkelingstraject van twee jaar, bijvoorbeeld bij een energiebedrijf of ministerie, waarin je toewerkt naar een vaste aanstelling. Heb jij een masterdiploma of passende ervaring? Samen gaan we op zoek naar de plek die perfect past bij jouw professionele en maatschappelijke drive.

mensen voor lift

Jouw impact

Als trainee Energy & Public krijg je de kans om bij te dragen aan bijvoorbeeld de energietransitie of een toegankelijke overheid. Jouw specialisme in data-, proces- of informatiemanagement is daarin leidend. Tegelijkertijd maak je kennis met de nieuwste technologieën en werk je aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Tijdens jouw traineeship word je begeleid door ervaren professionals en experts uit de markt. Na twee leerzame jaren maak je de overstap en ga je in dienst bij de opdrachtgever die het beste bij jou past.

In de Energy branche speel je een cruciale rol in de transitie naar duurzame energiebronnen, waarbij innovatie en technologieën zoals wind- en zonne-energie centraal staan. Als trainee werk je samen met toonaangevende energiebedrijven aan het vormgeven van een groenere toekomst.

In de Public-sector draait het om het creëren van een toegankelijke en effectieve overheid die klaarstaat voor haar burgers. Hier krijg je de kans om bij te dragen aan beleidsvorming en dienstverlening op gebieden zoals Economische zaken, Justitie en Veiligheid, Defensie en de Belastingdienst. Met jouw expertise in data-, proces- of informatiemanagement lever je waardevolle bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen.

Ontwikkeling op maat

Of je nu een high potential WO-afgestudeerde bent of een HBO+ met minimaal twee jaar passende werkervaring, ons detavast traineeship biedt jou een op maat gemaakt ontwikkelingstraject van twee jaar. Samen met ervaren professionals begeleiden we je naar een vaste aanstelling bij een energiebedrijf, ministerie of andere organisatie waar jij met jouw expertise maatschappelijk impact gaat maken. Laat jouw professionele en maatschappelijke drive samenkomen in een betekenisvolle carrière bij House of Bèta!