House of Bèta introduceert ‘Energy & Public’

Mathijs 13 mei 2024
Leestijd
Persbericht

House of Bèta introduceert ‘Energy & Public’ – Een nieuwe propositie voor de energie- en publieke sector

 

Utrecht, 13 mei 2024 – House of Bèta is verheugd de lancering van ‘Energy & Public’ aan te kondigen, onze nieuwste propositie speciaal ontwikkeld voor de energie- en publieke sector. Deze dienst benut onze expertise in detavast-trajecten om organisaties te voorzien van hoogopgeleide professionals die na een intensieve opleidingsperiode naadloos integreren binnen diverse teams.

Detavast-oplossingen: een strategische aanpak voor personeelsbehoeften
‘Energy & Public’ biedt een unieke combinatie van training en coaching om wo’ers en hbo’ers met relevante werkervaring te ontwikkelen tot specialisten die direct waarde toevoegen. Ons programma, in samenwerking met toonaangevende universiteiten en opleiders, zorgt ervoor dat deze professionals zowel de benodigde vakkennis als essentiële soft skills bezitten.

Duurzame talentontwikkeling
Bij House of Bèta geloven we in het investeren in de lange termijn. Onze detavast-aanpak verzekert niet alleen onmiddellijke ondersteuning voor de huidige personeelsuitdagingen, maar bouwt ook aan de toekomstige veerkracht en competentie van organisaties.

Katie Putzes

Technisch Specialist Microsoft

Wil jij ook werken in de wereld van IT?

“TIJDENS MIJN TRAINEESHIP BUSINESS IT HEB IK ONTDEKT HOE BINNEN VERSCHILLENDE ORGANISATIES EN AFDELINGEN KLANTDATA EN BEDRIJFSPROCESSEN GEBRUIKT EN VERBETERD WORDEN.”

 

Deel dit blog