Opdrachtgevers

Welkom bij House of Bèta, jouw leverancier van IT-professionals. Na 21 jaar werven en ontwikkelen van hoogopgeleide business IT- en actuariële specialisten onder de vleugels van Talent&Pro, werken we sinds 1 maart 2019 ook zelfstandig en lokaal. Voor alle kleine ondernemers, het MKB en de grote financiële instellingen die Nederland rijk is ontwikkelen we bèta’s op maat. Zodat de specialisten die je inhuurt, ook echt over de kennis en vaardigheden beschikken die aansluiten bij de technologische uitdagingen van vandaag. We leiden professionals op via onze eigen traineeships en Academy. Daarbij gaan zij direct aan de slag bij opdrachtgevers in verschillende sectoren en projecten. Van junior specialisten voor omvangrijke data-opschoningsprojecten tot ervaren (principal) consultants voor actuariële of development vraagstukken. Ons bèta-hart gaat sneller kloppen van alles wat te maken heeft met data, software en digitalisering.

Lokaal werven betekent ook meer persoonlijke betrokkenheid van onze adviseurs. We werven, bemiddelen en plaatsen onze specialisten in en vanuit de regio. Fijn voor de opdrachtgevers en fijn voor onze specialisten. Na ruim 21 jaar werven en investeren in ons selectieproces beschikken we over een geolied recruitmentteam én een academy die samenwerkt met gerenommeerde opleidingsinstellingen als Computrain, het Actuarieel Instituut en HRD Groep. Door opleidingen op maat te bieden aan onze specialisten kunnen we ook oplossingen op maat bieden aan onze opdrachtgevers. De markt voor slimme digitale oplossingen vraagt steeds meer om professionals die hard skills combineren met soft skills. 15 People Managers begeleiden onze specialisten full time bij de ontwikkeling van deze vaardigheden. Wij zorgen met onze werkwijze voor een optimale aansluiting tussen specialist, opdrachtgever en vraagstuk. Wij bieden met detavast ook de mogelijkheid tot overname.

Kandidaten

Werken bij House of Bèta betekent werken binnen een organisatie van gelijkgestemden. Zijn Tweakers, Emerce en Computable dagelijkse prik voor je? Dan zit je binnen de House of Bèta community helemaal op je plek. We zeggen community, omdat we meer zijn dan een werkgever. Elkaar opleiden, elkaar opzoeken en samen hogerop komen zit bij al onze bèta’s in het DNA. Zo verzorgen onze Principal Consultants de opleiding tot actuarieel rekenaar. Via onze opleidingsstraat specialiseer je je tot tester, developer, applicatiebeheerder, informatiemanager, data analist, risk manager of actuaris. Via perspectiefavonden en unitbijeenkomsten helpen we elkaar bij het maken van die volgende stap. Naast inhoudelijke ondersteuning, zoeken onze specialisten elkaar ook op voor recreatieve en maatschappelijke initiatieven. Van Mud Masters tot de jaarlijkse Roparun, ook buiten de werkvloer van onze opdrachtgevers maken we het verschil.

Door onze lokale aanwezigheid houden we het contact met sollicitanten persoonlijk en kleinschalig. Via een-op-eengesprekken inventariseren we de wensen, ambities en het kennisniveau. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de juiste opdrachtgever en geschikte mogelijkheden van onze Academy. Zodat jij je als data-, IT- of actuarieel specialist verder kunt ontwikkelen. Onze bèta’s zijn authentiek. Ook dat vraagt maatwerk. Dankzij onze People Managers leveren we die. Zodat elke specialist de aandacht krijgt die zijn of haar ontwikkeling verdient. Wij stimuleren onze specialisten boven alles om hun authentieke zelf te zijn. Omdat we er heilig in geloven dat je zo ook het beste uit jezelf haalt. Samen zorgen we zo voor een vliegende start of voortzetting van jouw carrière. De vier fundamenten van ons huis: oprechte interesse, intensieve opleiding, fijne begeleiding van collega’s en People Manager en een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers. Alles wat je nodig hebt, hebben wij in huis.

Whitepaper arbeidsmarkt en IT: hoe maak je de match tussen bèta en business?

Een onderzoek onder 60+ organisaties, 100+ inhurend IT-managers en 400 studenten!

Moeite bij het vinden van geschikt IT-personeel:hier is de oplossing!

Je bent alleen succesvol als je plezier hebt in je werk. Daar geloof ik oprecht in. House of Bèta deelt die visie. Daarom werken we al jaren met veel plezier, en dus met succes, samen aan onze uitdagingen op het vlak van data en business IT.

Fred Zwaan - Rabobank

Ons team

Ronald Hensen

Directeur

Paul Woerde

Commercieel Directeur

Marcel Oliemans

People Manager

Mathilde de Oude

Commercieel Manager

Ayse den Held

People Manager

Tobias Weier

People Manager

Corwin Roos

Interim Recruiter

Helen van der Weij

Account Manager

Nick Ham

Account Manager

Bekijk hier ons complete House of Bèta-team

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft