Opdrachtgevers

Lokaal werven betekent ook meer persoonlijke betrokkenheid van onze adviseurs. We werven, bemiddelen en plaatsen onze specialisten in en vanuit de regio Delft. Fijn voor de opdrachtgevers en fijn voor onze specialisten. Na ruim 21 jaar werven en investeren in ons selectieproces beschikken we over een geolied recruitmentteam én een academy die samenwerkt met gerenommeerde opleidingsinstellingen als Computrain, het Actuarieel Instituut en HRD Groep. Door opleidingen op maat te bieden aan onze specialisten kunnen we ook oplossingen op maat bieden aan onze opdrachtgevers. De markt voor slimme digitale oplossingen vraagt steeds meer om professionals die hard skills combineren met soft skills. 15 People Managers begeleiden onze specialisten full time bij de ontwikkeling van deze vaardigheden. Wij zorgen met onze werkwijze voor een optimale aansluiting tussen specialist, opdrachtgever en vraagstuk. Wij bieden met detavast ook de mogelijkheid tot overname.

Onze diensten

Kandidaten

Door onze lokale aanwezigheid in de regio Delft houden we het contact met sollicitanten persoonlijk en kleinschalig. Via een-op-eengesprekken inventariseren we de wensen, ambities en het kennisniveau. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de juiste opdrachtgever en geschikte mogelijkheden van onze Academy. Zodat jij je als data-, IT- of actuarieel specialist verder kunt ontwikkelen. Onze bèta’s zijn authentiek. Ook dat vraagt maatwerk. Dankzij onze People Managers leveren we die. Zodat elke specialist de aandacht krijgt die zijn of haar ontwikkeling verdient. Wij stimuleren onze specialisten boven alles om hun authentieke zelf te zijn. Omdat we er heilig in geloven dat je zo ook het beste uit jezelf haalt. Samen zorgen we zo voor een vliegende start of voortzetting van jouw carrière. De vier fundamenten van ons huis: oprechte interesse, intensieve opleiding, fijne begeleiding van collega’s en People Manager en een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers. Alles wat je nodig hebt, hebben wij in huis.

Over ons

Whitepaper arbeidsmarkt en IT: hoe maak je de match tussen bèta en business?

Een onderzoek onder 60+ organisaties, 100+ inhurend IT-managers en 400 studenten!

Moeite bij het vinden van geschikt IT-personeel:hier is de oplossing!

De samenwerking met het sales-team van House of Bèta vind ik een erg prettige samenwerking. Je merkt dat jullie een professionele partij zijn met alle benodigde kennis, maar tegelijktijdig is het ook een fijne informele samenwerking. We weten elkaar daardoor heel goed te vinden.

Maartje Marree - Ivo Rechtspraak

Bij nieuwe collega’s let ik vooral op de combinatie van klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden, een positieve instelling en vooral ook humor. De technische skills komen als tweede want dit is iets wat ze kunnen leren. Ik zie dit bij jullie allemaal terug.

Maartje Marree - Ivo Rechtspraak

Het valt echt op dat wij altijd collega’s ontvangen die ontzettend enthousiast zijn, communicatief zeer vaardig, het zijn doorzetters en hebben door leergierigheid een ontzettende aanstekelijke drive. Dit heeft en ontzettend positieve invloed op de rest van het team dus ik ben blij met de samenwerking.

Maartje Marree - Ivo Rechtspraak

Top vacatures bij deze vestiging

Misschien vind je deze vacatures interessant

Ons team

Glenn Baaijens

Commercieel Manager

Bekijk hier ons complete House of Bèta-team

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft