Ontwikkeltraject

House of Bèta gaat door waar hogescholen en universiteiten stoppen. Bij ons leren de slimste studenten de slimste young professionals worden. Jij wilt alles uit jouw carrière halen. House of Bèta wil dat ook.

Bèta-talent is zeldzaam. Dat talent brengen we bij House of Bèta tot volle wasdom. Onze Talenten groeien door naar Bèta Professional en worden daarna als Bèta Principal de absolute expert in hun vakgebied. Drie mooie stappen waar we voor elke collega naar streven.

Als Talent zet je een stevig fundament tijdens onze onboarding en met je eerste opdrachten. Dat ga jij na gemiddeld twee jaar als Professional uitbouwen met een rol als actuarieel rekenaar, PMO (Project Management Officer), data analist of functioneel beheerder. Als Principal kun jij de zwaarste opdrachten aan en word je ingezet als actuaris, risk consultant of senior IT-specialist.

Ontwikkelen door studeren

Elke stap is voorzien van passende opleidingen, waar jij dankzij een onbeperkt opleidingsbudget gebruik van maakt. Wij beloven onze klanten toekomstgerichte professionals die toekomstgerichte oplossingen bieden. Daar is een leven lang leren een essentieel onderdeel van.

House of Bèta is niet alleen ons huis, het is ook een opleidingsinstituut. De plek waar we samenkomen om van en met elkaar te leren. Onze Academy faciliteert dit met opleidingen die aansluiten op jouw opdracht, ontwikkelfase en ambitie.

Je begint breed, met basiscursussen en -vaardigheidstrainingen die passen bij de opleidingsstraat van jouw traineeship. Na je eerste opdracht krijg je vaak al een beter idee van wat je interessant vindt. In ons uitgebreide opleidingsaanbod kun je vervolgens kiezen voor jouw specialisatie.

Ontwikkelen door coaching

Jouw specialisatie bepaal je samen met je People Manager. De People Manager is aan jou gekoppeld en bewaakt jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij duidelijke ambities helpt hij of zij jou die zo soepel mogelijk te realiseren. Bij een brede interesse helpt de People Manager overzicht creëren, keuzes maken en de volgende ontwikkelstappen formuleren.

De mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn divers. Steeds meer young professionals komen tot de ontdekking dat opleiding en arbeidsmarkt niet naadloos aansluiten, dat het interessant is om van verschillende organisaties te proeven en gaandeweg te ontdekken waar ze het meest waardevol zijn. House of Bèta helpt je daarbij. Je werkt weliswaar bij onze opdrachtgever, je studeert aan onze Academy, maar je groeit en ontdekt onder toeziend oog van je People Manager.

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft