Optimaliseer uw systemen en applicaties met onze ontwikkelaars

Uw uitdaging

Ontwikkelen betekent vooruitdenken. Niet alleen de vraagstukken van vandaag en gisteren aanpakken, maar juist anticiperen op de behoefte van morgen. Makkelijker gezegd dan gedaan. De waan van de dag, de onvoorspelbaarheid van onze omgeving of simpelweg de natuurlijke groei van organisaties maakt dat het een enorme uitdaging is om de toekomst altijd een stapje voor te blijven. Onze ontwikkelaars doen dat voor onze klanten met slimme IT-oplossingen.

Onze aanpak

Onze professionals programmeren zowel front- als back-end. We spreken de digi-taal en kunnen programmeren met C#, .net en VBA. Onze breed opgeleide Bèta’s helpen klanten bij het (door)ontwikkelen van bestaande en nieuwe applicaties en systemen. Met hun frisse blik, kennis van en affiniteit met IT zien zij snel de minder efficiënte functionaliteiten van applicaties.

Onze Bèta’s

Veel van onze IT-specialisten zijn gestart met VBA en Python en hebben uit interesse en passie gekozen voor de stap richting pure IT. We zien de waarde van de generalist en specialist, maar stimuleren onze mensen om versatilist te zijn. We werken graag met low-code platformen, waarmee we in een vroeg stadium stakeholders meenemen in software-oplossingen. Onze oplossingen zijn altijd een co-creatie. Onze Bèta’s hebben ervaring met applicaties in complexe organisaties én kleinere bedrijven. De vertaling van business-vraagstukken naar efficiënte IT-oplossingen is daarbij altijd het einddoel.

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft