Optimaliseer en benut de data in uw bedrijf met onze analisten

Uw uitdaging

Een organisatie toekomstbestendig maken is een enorme uitdaging. Mensen, systemen, processen, klanten: het zijn stukjes van een puzzel die continu zelf lijken te verschuiven. Dit maakt het enorm lastig om de mooie plannen die bedrijven, afdelingen en teams jaar in jaar uit maken ook echt uit te voeren en te werken aan de langetermijnstrategie. Resultaat op de korte termijn: beslissingen nemen op basis van onderbuik en vermoeden. Resultaat op de lange termijn: een organisatie die niet wendbaar is, en medewerkers die het geloof in de missie en visie verliezen.

Onze aanpak

Onze data- en procesanalisten zorgen ervoor dat organisaties doelgericht kunnen werken aan hun missie en visie. Dat doen wij door de data die in de DNA van organisaties zit te verzamelen, ontleden, analyseren en volledig in kaart te brengen. We ontdekken nieuwe verbanden en zorgen met onze conclusies voor een stevige onderbouwing van uw organisatieplannen. De kracht van onze mensen zit in een tomeloze nieuwsgierigheid en vermogen om ingewikkelde processen helder uiteen te zetten. Zodat medewerkers in úw organisatie weer in hun kracht worden gezet.

Onze Bèta’s

Onze Bèta’s zijn analytisch sterk, en gepassioneerd in het werken met data. Daarnaast zijn ze communicatief sterk. We leiden in ons traineeship Data Science een groot deel van onze professionals zelf op. Zo waarborgen wij de kennis en competenties die nodig zijn om waarde te creëren bij onze klanten. Technische vaardigheden en training in soft skills maken dat al onze professionals binnen de data- en procesanalyse veelzijdig en breed inzetbaar zijn. Wij hebben kennis van en ervaring met tools als Microsoft BI Stack, R, Python, SAS, Microsoft Visio Pro en Sofware AG Aris.

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft