Verbind uw business en IT-omgeving met onze IT-professionals

Uw uitdaging

Kennis hebben van de business én van de systemen en applicaties. Zelfs in het huidige tijdperk is dit een zeldzaam fenomeen. Dit is precies de reden dat organisaties mooie systemen hebben, die niet optimaal aansluiten op de gebruikersbehoefte. Met als gevolg een wildgroei aan tijdelijke oplossingen, niet-gebruikte functionaliteiten en frustratie en gebrek aan kennis bij de business. Met onze Business IT-professionals bieden wij onze klanten hiervoor de oplossing.

Onze aanpak

Onze (business) IT’ers hebben als professionals in detachering ervaring met de business binnen overheden, bedrijfsleven en energiesector. Zij worden bij klanten ingezet op rollen als functioneel beheerder, technisch applicatiebeheerder, business analist of tester en hebben de benodigde kennis en vaardigheden om operationele vraagstukken te vertalen naar IT-behoeften. Zo helpen wij organisaties hun systemen en applicaties in dienst te stellen van klant, medewerker en bedrijfsvisie.

Onze Bèta’s

Actuele IT-kennis van onze professionals waarborgen wij met onze inhouse-trainingen en opleidingen. Testen met TMAP, data-analyse met Microsoft SQL en R, requirementanalyse volgens IREB en informatiemanagement en servicemanagement met BiSL en ITIL zorgen voor een brede basis van onze professionals op het gebied van systemen en applicaties. Agile werken is ons zeker niet vreemd. Sterker nog, al onze diensten zijn erop gericht om klanten in deze snel ontwikkelende wereld wendbaar en klaar voor de toekomst te maken.

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft