Maak uw organisatie futureproof met onze Financial Risk-professionals

Uw uitdaging

Financiële instellingen zijn enorm belangrijke instituties. Banken, verzekeraars en pensioenfondsen bewaken onze financiële middelen en hebben daarmee een belangrijke maatschappelijke functie. Essentieel is het daarom dat deze organisaties draagvlak hebben en houden onder wetgevers en klanten. Risico’s, premies en kredietwaardigheid acceptabel houden, dat is waar onze verzekeringswiskundigen, actuarieel analisten en risico-analisten zich in specialiseren.

Onze aanpak

Mogelijkheden op IT-gebied, toenemende regelgeving en demografische ontwikkelingen maken het voorspellen van risico’s steeds complexer. Onze Bèta’s helpen organisaties opereren conform IFRS 17, helpen de kredietwaardigheid van klantgroepen bepalen en de premies voor bestaande en nieuwe producten vaststellen.

Onze Bèta’s

Onze flexibel inzetbare professionals bouwen en testen credit risk modellen voor banken of IFRS 17 modellen bij verzekeraars die de Contract Service Margin (CSM) bepalen van producten en productgroepen. In piekperiodes ondersteunen we in de correcte en tijdige actuariële verslaglegging richting stakeholders. Of we gaan rekenen en data analyseren om de pricing van producten voor onze opdrachtgevers te helpen bepalen. Op deze manier dragen we bij aan een gezonde financiële sector.

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft