Talent&Proost pubquiz House of Bèta

Talent&Proost pubquiz

In samenwerking met Talent&Pro organiseren we ieder kwartaal onze pubquiz: de Talent&Proost. Elke pubquiz heeft een eigen thema waar veel verschillende teams van collega’s de strijd met elkaar aangaan. Schrijf je in met een team, neem een +1 of een +2 mee of schrijf je in als Single Rider. De kosten zijn € 5,- per…

Kennisavond House of Bèta

Kennisavond

Om de kennis van onze Bèta’s up-to-date te houden nodigen wij hen uit voor een kennisavond waarbij een thema centraal staat en ontwikkelingen binnen Business IT en Financial Risk worden besproken.

Zevenheuvelenloop 2019

Zevenheuvelenloop

Ook dit jaar doen we met collega’s van House of Bèta mee aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen, één van de bekendste hardloopwedstrijden in Nederland met een parcours van 15 km en meer dan 30.000 fanatieke lopers!

Eindejaarsfeest House of Bèta

Eindejaarsfeest

Het jaar sluiten we af met een fantastische avond waarbij we terugblikken op 2019 en vooruit kijken naar 2020. Een gezellige avond met vooral leuke activiteiten, heel veel muziek en al je collega’s van House of Bèta om je heen!

Unitavond House of Bèta

Sinterklaasfeest

De Goedheiligman komt ook dit jaar naar het kantoor van House of Bèta om alle kinderen te verrassen en persoonlijk pakjes uit te delen!

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft
Eindhoven Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven