Summerschool House of Bèta

House of Bèta Summerschool

Tijdens de House of Bèta Summerschool krijgen onze collega’s de mogelijkheid om interactieve en inspirerende workshops te volgen!

Talent&Proost pubquiz House of Bèta

Pubquiz

In samenwerking met Talent&Pro organiseren we ieder kwartaal onze pubquiz: de Talent&Proost. Elke pubquiz heeft een eigen thema waar veel verschillende teams van collega’s de strijd met elkaar aangaan. Schrijf je in met een team, neem een +1 of een +2 mee of schrijf je in als Single Rider. De kosten zijn € 5,- per…

Funavond House of Bèta

Funuitje Actuarieel

Plezier maken met elkaar vinden we enorm belangrijk, daarom organiseren we jaarlijks een gezellig funuitje voor onze collega’s.

Funavond House of Bèta

Funavond Business IT

Plezier maken met elkaar vinden we enorm belangrijk, daarom organiseren we jaarlijks een gezellige funavond voor onze collega’s.

Eindejaarsfeest House of Bèta

Eindejaarsfeest

Het jaar sluiten we af met een fantastische avond waarbij we terugblikken op 2020 en vooruit kijken naar 2021. Een gezellige avond met vooral leuke activiteiten, heel veel muziek en al je collega’s van House of Bèta om je heen!

Pubquiz

Ieder kwartaal organiseren wij in samenwerking met T&P de befaamde Talent&Proost. Tijdens deze gezellige avond gaan we, geheel in thema, de strijd met elkaar aan tijdens een spannende pubquiz. De prijs? Eeuwige roem! Schrijf je in met een team, neem een +1 of een +2 mee of schrijf je in als Single Rider. De kosten…

Contact

Meer weten over onze organisatie, traineeships of diensten? Wij vertellen er graag meer over.

Stel je vraag

+31 (0)88 − 17 01 480

info@houseofbeta.nl
Utrecht Euclideslaan 2
3584 BN Utrecht
Delft Olof Palmestraat 14-18
(unit 4-5)
2616 LR Delft
Eindhoven Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven